Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antonescu i-a inchis gura lui Stavarache

Joi, 10 Februarie 2011, ora 23:46
4485 citiri
Antonescu i-a inchis gura lui Stavarache
Foto: machiavelli.ro

Crin Antonescu a anuntat ca primarul liberal al Bacaului, Romeo Stavarache, nu va mai face de acum inainte declaratii denigratoare la adresa partenerilor de la PSD Bacau condusi de Viorel Hrebenciuc.

In plus, Stavarache s-a angajat in fata conducerii partidului ca va semna protocolul pe plan local cu PSD, desi ulterior a afirmat ca nu stie daca va parafa sau nu documentul, scrie Adevarul.

Romeo Stavarache a intrat in vizorul conducerii partidului dupa ce declarase ca nu va preda orasul "mafiei lui Viorel Hrebenciuc", in ciuda faptului ca PSD si PNL au parafat Uniunea Sociala Liberala care prevede o stransa colaborare intre filialele locale ale celor doua partide.

Conform jurnalistilor de la Adevarul, Biroul Politic Central al PNL a adoptat o rezolutie prin care cere membrilor de partid sa nu mai atace PSD. La sedinta conducerii liberale, Crin Antonescu i-a citit lui Stavarache din statutul partidului paragraful potrivit caruia deciziile organismelor de conducere nu pot fi incalcate. "Si exista si sanctiuni", ar fi completat cineva din sala.

Intrebat daca Stavarache risca sa fie sanctionat in cazul in care va mai face declaratii impotriva liderului PSD Bacau, Viorel Hrebenciuc, Antonescu a replicat : " De ce puneti raul inainte? (...) Nu suntem un partid de securisti, de utecisti care sa ne luam angajamente, suntem un partid de oameni maturi, domnul Stavarache e un luptator politic dintre cei mai caliti. Va garantez ca va fi un om caruia nimeni nu va putea sa-i reproseze nimic din perspectiva incalcarii acestui protocol".

In schimb, Romeo Stavarache a parasit joi sediul PNL fara a face vreun comentariu. Contactat telefonic de Adevarul, Stavarache a evitat sa spuna explicit daca va semna sau nu documentul . "Nu mai fac nici o declaratie. Nu stiu deocamdata ", a spus el.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Stavarache Hrebenciuc protocol USL, #Antonescu Stavarache Hrebenciuc , #stiri Romeo Stavarache