Ziare.com

Ce banci se vor ocupa de privatizarea Romgaz?

Luni, 19 Martie 2012, ora 15:49

   

Ce banci se vor ocupa de privatizarea Romgaz?
Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) a semnat luni contractul de intermediere pentru listarea la bursa a Romgaz cu grupul format din Erste Group, BCR, Goldman Sachs si Raiffeisen Capital & Investment, potrivit unui comunicat al ministerului.

Statul urmareste, vanzarea unui pachet de actiuni emise de Romgaz reprezentand 15% din capitalul social existent al societatii.

"In perioada imediat urmatoare vor fi demarate serviciile financiare si de consultanta necesare pregatirii, derularii si inchiderii cu succes a Ofertei Publice Secundare Initiale, aferente acestui proces", se precizeaza in comunicat.

Prin aceeasi metoda, vor fi privatizate pachete suplimentare de cate 15% din companiile Transelectrica si Transgaz.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Oferta secundara de vanzare a actiunilor Transelectrica a inceput la data de 14 martie si se va finaliza la data de 27 martie 2012.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1425 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Tradarea de tara are un nume acum

Privatizarea prin bursa. Adica vanzarea ultimelor resurse catre straini.

 

vinzare?

asta nu i vinzare, poate tradare si vinzare de tara, sa ti dai resursele pe gratis e cea mai mare crima posibila. Oare de ce tre sa platim noi la nesfirsit pacatele tradatorilor si cozilor de topor? Nu are curaj nimeni sa rupa blestemul asta?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor