Romtelecom are un nou director executiv comercial pentru segmentul business

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 12:12
2388 citiri
Romtelecom are un nou director executiv comercial pentru segmentul business
Foto: Romtelecom

Romtelecom l-a numit pe Mihai Tudor in functia de director executiv comercial, pe segmentul business.

El are 52 de ani, este de profesie inginer electronist si are o experienta impresionanta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de IT&C, potrivit unui comunicat al companiei, remis Ziare.com.

Ultima pozitie detinuta a fost cea de Director General IBM pentru sud-estul Europei.

De asemenea, Mihai Tudor are un certificat in Administrarea Afacerilor de la Swinburne University of Technology, Melbourne Australia si un MBA in cadrul OUBS, Milton Keynes UK.

Mihai Tudor isi va incepe activitatea de la 1 decembrie.

"Romtelecom este una dintre companiile fanion ale industriei tehnologice de varf romanesti. Ma alatur unei echipe castigatoare, cu entuziasm si dorinta de a extinde si perfectiona serviciile oferite clientilor business si cu convingerea ca traditia si inovatia reprezinta ingrediente de dorit si de succes pentru orice organizatie", a spus acesta.

Mihai Tudor va coordona structurile: vanzari conturi strategice, vanzari corporate, vanzari GBM si structura de operatiuni comerciale business, care include activitatile de management al produsului, marketing, call center si integrare sisteme.

Pozitia de Director Executiv Comercial pentru segmentul business a fost ocupata anterior de George Makowski, care a parasit compania la 1 august.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#Mihai Tudor director executiv comercial Romtelecom, #Mihai Tudor Romtelecom , #angajati