(P) Cele mai tari competitii ale verii la Dolce Sport

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 07:00
1669 citiri
(P) Cele mai tari competitii ale verii la Dolce Sport

Pentru ca tocmai s-a dat startul la cele mai tari competitii sportive ale verii, Romtelecom le ofera clientilor sai de televiziune (satelit si IPTV) sansa de a participa, trup si suflet, la Campionatul European de Fotbal 2012.

Compania a decis sa le faca tuturor clientilor sai o surpriza suplimentara, oferindu-le, in perioada 1 iunie -1 iulie, posibilitatea de a vedea in direct toate meciurile din Campionatul European, incluzand canalul Dolce Sport1 fara niciun cost suplimentar in toate pachetele cu televiziune, indiferent de abonament.

Iar pentru pasionatii de sport care nu fac parte din cei 1,2 milioane de clienti Dolce sau nu sunt clienti ai celor peste 60 de alte retele cu care compania a incheiat acorduri de retransmisie, Romtelecom are, de asemenea, o solutie: meciurile transmise in direct de Dolce Sport de la Euro 2012 vor fi disponibile si pe internet, pe portalul online dolcetv.ro, pentru un pret de 1 Euro pe zi, 4 Euro pe luna sau 12 Euro pe jumatate de an, in pachetul Sport.

Pentru toti cei interesati, serviciul de televiziune Dolce de la Romtelecom este disponibil in trei variante de abonamente: Maxim (de la 101 canale pana la 121, in functie de tehnologie), Extra (de la 75 de canale la 93, in functie de tehnologie) si Variat (de la 54 de canale la 65, in functie de tehnologie), cu preturi incepand de la 6,08 Euro pe luna cu TVA inclus.

Compania ofera posibilitatea de achizitionare a serviciilor sale in pachete integrate, oferind o gama completa de servicii de comunicare si divertisment pentru toate nevoile unei gospodarii, cu pachete personalizate de televiziune (satelit si IPTV), internet si voce. Pachetele sunt disponibile la tarife intre 12,40 Euro (TVA inclus) si 17,92 Euro (TVA inclus), aducand reduceri substiantiale la factura lunara.

Cei care doresc sa se bucure de cele mai tari competitii sportive ale anului transmise pe Dolce Sport se pot abona la serviciul de televiziune de la Romtelecom, comandand online pe www.romtelecom.ro, sunand la 1930 sau vizitand magazinele Romtelecom, Cosmote sau Germanos, urmand sa beneficieze de instalarea serviciului in cel mai scurt timp posibil.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#competititii vara Dolce Sport, #Euro Olimpiada Dolce , #Dolce