Ziare.com

Romtelecom ieftineste abonamentele la Internet

Luni, 28 Iunie 2010, ora 14:24

   

Romtelecom ieftineste abonamentele la Internet
Romtelecom a redus preturile pentru serviciile de Internet de mare viteza la nivel national, cu procente cuprinse intre 17 si 29%. De asemenea, si-a simplificat si oferta pentru a-i ajuta pe clienti sa aleaga mai usor.

De acum, vor fi disponibile trei preturi unice pentru Internetul fix de banda larga: 2,9, 4,4 sau 5,9 euro/luna (TVA exclus), potrivit unui comunicat al Romtelecom.

Abonamentul Clicknet Surf, care ofera viteze de download de pana la 2Mbps, va costa 2,9 euro/luna (fara TVA). Clicknet Play va avea acum un tarif unic de 4,4 euro/luna (fara TVA) si va asigura viteze de download de pana la 50 Mbps, in timp ce Clicknet Power va fi disponibil la un pret unic de 5,9 euro/luna (fara TVA) si va asigura viteze de pana la 100 Mbps, in functie de conditiile tehnice disponibile.

Scaderea tarifelor a devenit posibila ca urmare a deciziei Romtelecom de a prelua cheltuielile care apareau in unele cazuri legate de furnizarea serviciilor in anumite zone si de a le oferi clientilor sai cele mai mici preturi posibile.

Fiecare nou client va primi gratuit un router Wi-Fi, care raspunde nevoii de mobilitate a clientilor si asigura o experienta completa cu Internetul de banda larga. Routerul se acorda la contractarea oricarui tip de abonament de internet broadband, pentru o perioada de doi sau trei ani.

In plus, pentru cei care utilizeaza atat servicii de Internet, cat si de voce, se aplica o reducere de 35% fata de preturile de lista pentru 5 tipuri diferite de abonament de voce fixa.

Astfel, abonamentele de voce vor avea, dupa reducere, preturi intre 4.5 euro/luna si 8.8 euro/luna, fara TVA. Abonamentele includ sute sau chiar mii de minute in retelele Romtelecom si Cosmote si pana la sute de minute catre alte destinatii mobile si internationale, fiind alegerea perfecta pentru o familie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5648 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

CE INSEAMNA ROMTELECOM?

TELECOM-ul ROM-ilor(TIGANILOR)?

 

De ce nu vii dumneata la Telecom?

Intii trebuie sa gasesti pe cineva care sa te gireze ca ti-ai terminat liceul.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor