Fiica magnatului media Rupert Murdoch, divort dupa 13 ani de casnicie

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 20:18
3867 citiri
Fiica magnatului media Rupert Murdoch, divort dupa 13 ani de casnicie
Foto: The Guardian

Elisabeth Murdoch, fiica lui Rupert Murdoch, detinatorul imperiului media News Corporation, divorteaza de sotul sau, Matthew Freud, un specialist in relatii publice, dupa 13 ani de casnicie. Cuplul are o avere estimata la 250 milioane de lire.

Desi aceasta despartire a reprezentat subiectul diverselor speculatii, divortul vine la un an dupa presupusele tensiuni dintre Freud si socrul sau, aparute pe fondul prieteniei lui Matthew Freud cu fostul premier britanic, Tony Blair. Se pare ca politicianul s-a intalnit de cateva ori cu Wendy Deng, fosta sotie a lui Rupert, scrie The Guardian.

Cum a descoperit Rupert Murdoch ca sotia sa avea o pasiune pentru Blair

De asemenea, la petrecerea aniversara a lui Freud, socrul sau nu s-a numarat printre invitati, acolo fiind prezenti Tony Blair si sotia sa.

Cu toate acestea, in decembrie, Freud a vorbit despre relatia pe care o are cu socrul sau.

"Ii voi fi etern recunoscator lui Rupert Murdoch pentru crearea lui Elisabeth, care este practic perfecta din toate punctele de vedere. Viziunile noastre difera in mod dramatic pe numeroase subiecte profesionale si regret ca aceste aspecte s-au rasfrant asupra relatiei mele cu el, care a devenit uneori una conflictuala. Dar in relatia noastra au existat atat momente placute, cat si neplacute, amandoi o iubim pe fiica sa si pe nepotii lui si nu cred ca este altceva mai important", a spus Freud.

Freud si Elisabeth Murdoch s-au intalnit in 1997 si s-au casatorit in 2001 la Blenheim Palace in 2001. Cuplul nu a facut nicio declaratie cu privire la aceasta despartire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#divort Marea Britanie, #divort fiica Rupert Murdoch, #tensiuni Rupert Murdoch ginere , #News Corporation