Rupert Murdoch: MySpace a fost gestionat gresit

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 15:34
4149 citiri
Rupert Murdoch: MySpace a fost gestionat gresit
Foto: girlpower

Magnatul australian Rupert Murdoch apreciaza ca de la achizitionarea MySpace, care a costat aproape 600 milioane de dolari, cei ce s-au ocupat de gestiunea sa au adoptat decizii si strategii eronate.

"MySpace a fost rau gestionat din toate punctele de vedere", a declarat Murdoch, potrivit Webnews.

"Mai mult decat atat, as fi putut sa vand MySpace cu 6 miliarde de dolari la numai o luna dupa achizitionare", a mai adaugat el, admitand ca a comis o eroare enorma privind cu bratele incrucisate modul in care News Corp a iesit infranta din batalia cu Facebook.

In realitate, investitia lui Murdoch in My Space s-a ridicat la valoarea de 580 de milioane de dolari, dar pierderea suferita este mai mult decat impresionanta, magnatul hotarandu-se sa vanda acest proiect pe doar 35 de milioane, intr-un moment in care se afla la cea mai joasa cota a sa in lumea social-network.

O poveste care nu a avut un sfarsit fericit si care spune mult despre abilitatea manageriala necesara in acest sector dinamic si marcat de o concurenta acerba, care nu cunoaste oboseala si nu iarta neatentia.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Rupert Murdoch gestiune MySpace, #Murdoch managerii MySpace superficiali , #News Corporation