Rupert Murdoch rupe tacerea: Gordon Brown s-a suparat ca nu e sustinut in alegeri

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 10:23
1203 citiri
Rupert Murdoch rupe tacerea: Gordon Brown s-a suparat ca nu e sustinut in alegeri

Magnatul media Ruport Murdoch riposteaza in scandalul provocat de tabloidul "News of The World", acuzat de inregistrari ilegale ale convorbirilor telefonice, sustinand ca a gestionat situatia cat de bine a putut.

Dupa ce premierul britanic Gordon Brown a acuzat "News of The World" ca s-a folosit de infractori pentru a accesa informatii personale cand laburistii erau la putere, Rupert Murdoch a iesit la randul sau la atac, spunand ca singura preocupare a premierului a fost una electorala.

Murdoch spune despre Gordon Brown, la randul sau victima a tabloidului, ca e nemultumit doar pentru ca tabloidul "The Sun" nu l-a sustinut inainte de alegeri, relateaza The Guardian.

"Familia Brown a fost mereu prietena cu noi", pana cand "The Sun" si-a retras sprijinul pentru Partidul Laburist inainte de ultimele alegeri, a declarat Murdoch, pentru "Wall Street Journal".

Gordon Brown, despre News International: Foloseau infractori pentru a accesa date

Se pare ca Murdoch este nemultumit de situatia creata, biograful sau Michael Wolf sustinand ca acesta "pare cu adevarat suparat pentru ca Gordon Brown nu il mai are la suflet".

Magnatul media se mai arata nemultumit de toata atentia acordata de presa scandalului privind inregistrarile de la News of The World si de reactiile negative privind conducerea tabloidului, insa adauga: "O sa-mi treaca". Acesta a negat acuzatiile lui Gordon Brown, privind legaturile cu lumea interlopa si a aparat conducerea companiei, sustinand ca s-au facut doar "erori minore".

Tabloidul News of The World, inchis dupa 168 de ani - Multumim si la revedere

Tabloidul "News of The World" a fost inchis recent, dupa ce s-a constatat ca au interceptat ilegal convorbiri telefonice si a incercat sa obtina ilegal informatii despre numeroase personalitati.

News of The World a recunoscut faptul ca a facut interceptari ilegale in unele din cele mai controversate cazuri, ascultand telefonul unei adolescente ucise in 2002, telefoanele familiilor celor morti in atentatele teroriste din Londra, din 2005, dar si telefoanele familiilor militarilor britanici ucisi in Irak si Afganistan.

Tabloidul este acuzat si ca a interceptat ilegal telefoanele celebritatilor si politicienilor, de la actorul Hugh Grant pana la printul William.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Rupert Murdoch, #Murdoch tacere, #Murdoch Gordon Brown , #News Corporation