Cine este femeia care l-a aparat pe Murdoch de placinta cu spuma de ras? (Video)

Joi, 21 Iulie 2011, ora 23:35
2016 citiri
Cine este femeia care l-a aparat pe Murdoch de placinta cu spuma de ras? (Video)
Foto: CNN

Gestul neasteptat al lui Wendi Deng, sotia magnatului Rubert Murdoch, care l-a palmuit, in fata Parlamentului britanic, pe barbatul care ii atacase consortul cu o placinta plina de spuna de ras, a incins Internetul.

Pana la momentul in care a dovedit reflexe de "tigroaica", Wendi a stat, cuminte si sobra, imbracata intr-un compleu roz, in spatele sotului sau.

CNN comenteaza ca "palma aceea s-a auzit in toata lumea". Gestul pare sa fi schimbat parerea generala despre cea poreclita "cautatoarea de aur".

Rupert Murdoch are 80 de ani, iar Wendi 42. S-au casatorit pe un iaht, in 1999, si impreuna au doi copii. De la momentul in care femeia si-a aparat barbatul, in fata lumii intregi, perceptia publicului despre ea s-a schimbat. "A reactionat ca o femeie indragostita, care isi apara iubitul", comenteaza o bloggerita chineza, MissQccc.

Rupert Murdoch, atacat in timpul audierilor

Incidentul de marti a readus in atentia publicului un interviu acordat de cei doi, pentru prima data, unei televiziuni din China, tara de origine a sotiei magnatului.

Interviul a fost difuzat luna trecuta, de postul de televiziune CCTV.

Presedintele News Corporation are doar cuvinte de lauda la adresa sotiei sale, afirmand ca este o "mama minunata" si "o foarte buna femeie de afaceri".

Wendi Deng marturiseste, la randul sau, ca intotdeauna ii spune adevarul sotului ei - ceea ce nu se intampla in cazul tuturor angajatilor lui. "Un barbat de succes este intotdeauna inconjurat de oameni care il lauda. Nu mai poate detecta ce este adevarat si ce este fals. Asa ca ii voi spune eu adevarul", a declarat Deng.

Wendi Deng este fiica unui inginer sarac dintr-un orasel din China. A absolvit Facultatea de Management a Universitatii Yale, a mai fost casatorita, in anii '80, cu un american care a ajutat-o sa obtina cetatenia americana.

A divortat si l-a cunoscut pe Murdoch in timp ce ii servea drept interpret intr-o calatorie de afaceri a acestuia in Thailanda. Atunci cand magnatul a cerut-o de nevasta, a zis "nu". A fost nevoie de cativa ani pentru a accepta sa devina sotia unuia dintre cei mai bogati oameni din lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#wendi deng, #sotie Murdoch, #sotie Murdoch Parlament Britanic , #stiri Rupert Murdoch