Reactia lui Lucescu dupa ce i-a pus mainile in piept arbitrului - acuzatii de blat catre Dinamo Kiev

Luni, 02 Mai 2016, ora 12:30
11443 citiri
Reactia lui Lucescu dupa ce i-a pus mainile in piept arbitrului - acuzatii de blat catre Dinamo Kiev
Foto: Hepta.ro

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, duminica seara, ca a ramas cu un gust neplacut dupa meciul cu Dinamo Kiev, in ciuda victoriei cu scorul de 3-0, din cauza incidentelor care au avut loc pe teren spre final, calificate de el drept "un fel de lupta cu tauri".

"Sincer, este dificil de comentat acest meci. Am ramas cu un gust foarte neplacut. Spre final am asistat la un fel de lupta cu tauri. Stepanenko nu a facut nimic rau. El doar a sarutat emblema clubului, cum procedeaza multi. Nu a avut vreun gest prin care sa ii umileasca pe adversari, doar s-a intors pe teren. Si atunci a inceput totul... Gonzalez l-a lovit. Este neclar. Alerga catre el...

Probabil era necesar ca in acel moment sa se opreasca jocul pentru a se evita varsarea de sange. Alti jucatori au intrat pe teren pentru a-si proteja colegii si prietenii. Nu inteleg de ce a fost eliminat Stepanenko. Pentru ca a sarutat emblema? Este ceva anormal. In toata cariera mea nu am mai vazut o astfel de reactie la o situatie de joc elementara", a spus Lucescu, citat de News.ro.

Acesta i-a felicitat pe adversari pentru titlul castigat, insa a ridicat si unele semne de intrebare cu privire la intensitatea cu care adversarele din campionat joaca cu cele doua forte ale Ucrainei.

"Stiu ce inseamna sa muncesti tot anul si sa lupti pentru titlu. Dar meciul de astazi (duminica - n.red.) a confirmat ceea ce am mai spus: unele echipe nu joaca la capacitate maxima impotriva celor de la Dinamo Kiev, dar impotriva noastra dau totul, ne rup picioarele", a spus Lucescu.

"Ei trebuiau sa demonstreze astazi ca merita sa fie campioni. Nu au facut-o si lasa un mare semn de intrebare asupra corectitudinii cu care se joaca acest campionat. Sunt echipe care se prefac ca joaca fotbal contra lor si cu noi joaca pe viata si pe moarte. Am pierdut puncte asa si eu cred ca nu meritam asta, dovada ca in Europa suntem echipa care reprezinta cel mai bine fotbalul din Ucraina.

Ii felicit pe jucatorii de la Dinamo Kiev pentru campionat, dar nu pot uita ca in spatele lor sunt oameni care se ocupa de alte lucruri care nu ar trebui sa se intample in fotbalul ucrainean", a mai precizat antrenorul, citat de Dolce Sport, adaugand ca "oricum ar fi, suntem cea mai buna echipa din aceasta tara".

Sahtiorul lui Lucescu, victorie superba cu Dinamo Kiev - romanul, reactie violenta la adresa arbitrului (Video)

Formatia Sahtior Donetk a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Dinamo Kiev, liderul clasamentului, intr-un meci din etapa a 24-a a campionatului Ucrainei, antepenultima. Golurile au fost marcate de Eduardo '33, '78 si Wellington Nem '73.

In minutul 81, au fost eliminati Yarmolenko de la Dinamo Kiev si Stepanenko de la Sahtior, dupa incidente ce au avut loc pe teren. Mai multi fotbalisti s-au imbrancit si s-au lovit, pentru a-i calma intervenind si persoane de la marginea terenului. Cateva momente mai tarziu, a primit cartonas rosu si Kucher, de la Sahtior, acesta fiind aflat pe banca de rezerve, in timp ce Lucescu a fost trimis in tribune pentru proteste.

Pe imagini se poate observa cum romanul a avut o reactie violenta la adresa arbitrului, dupa ce acesta l-a eliminat pe jucatorul aflat pe banca de rezerve. Antrenorul lui Sahtior i-a pus mainile in piept arbitrului si l-a apucat de tricou.

In urma acestei partide, Sahtior ajunge la 60 de puncte, in timp ce Dinamo Kiev are 64, insa avand in vedere ca Dinamo va castiga la masa verde meciul din penultima etapa, cu Metalurg Zaporoje, care are probleme financiare, titlul este matematic adjudecat de echipa din capitala Ucrainei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mircea Lucescu scandal arbitri Dinamo Kiev, #Lucescu acuzati blat Dinamo Kiev, #Mircea Lucescu victorie Dinamo Kiev, #Sahtior victorie Dinamo Kiev, #Lucescu pierdut campionat Ucraina , #Mircea Lucescu