Sahtior Donetk a invins FC Brasov intr-un amical

Sambata, 12 Iulie 2008, ora 08:45
1072 citiri
Sahtior Donetk a invins FC Brasov intr-un amical

Amical in familia Lucescu vineri seara, unde formatia antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a reusit sa invinga echipa pregatita de Razvan Lucescu, FC Brasov, cu scorul de 2-0.

In cea de-a doua intalnire a celor doi tehnicieni, "Il Luce" si-a invins fiul, dupa ce in urma cu 3 ani, Razvan castiga in fata tatalui sau in Cupa UEFA, la Donetk.

Scorul a fost deschis rapid de ucrainieni, in minutul 8 al primei reprize, printr-o lovitura de la 11 metri, dupa ce Fernandinho a fost faultat in careu.

Scorul final a fost stabilit 4 minute mai tarziu, prin Seleznev, care a profitat de o greseala grava a defensivei brasovenilor si l-a invins pe veteranul Bogdan Stelea.

Cu toate ca a castigat amicalul, Mircea Lucescu a declarat ca nu ii plac victoriile contra fiului sau.

"Nu-mi plac victoriile impotriva lui Razvan. Pentru mine meciul nu a insemnat mare lucru. A fost doar un meci normal si un antrenament util pentru ambele echipe. Brasovul a echilibrat foarte bine jocul, mi-a placut foarte mult echipa lui Razvan, foarte bine organizata", a declarat "Il Luce".

Razvan Lucescu s-a aratat multumit de prestatia elevilor sai, cu exceptia primelor 12 minute, cand au incasat doua goluri.

"Nu a fost un meci special pentru mine, a fost doar un meci de pregatire bun, contra unei echipe foarte puternice. Exceptand primele 12 minute ale jocului, pot spune ca sunt multumit. Jucatorii au intrat in teren cu o oarecare teama si acest lucru s-a vazut. Dupa discutia avuta cu ei la intreruperea meciului, lucrurile s-au lamurit si ei au revenit foarte bine pe teren. Poate ca 2-1 ar fi fost un scor corect, tinand cont ca am avut un gol anulat pe nedrept", a declarat Lucescu Jr pe site-ul oficial al gruparii de sub Tampa.

FC Brasov: Stelea - Rui Duarte, Abrudan('46 Oros), B. Niculae('46 N. Constantin), Senin('46 Ezequias) - Roman('70 Cristescu)), Maldarasanu, Ilyes('46 P. Adriano; '81 Mateiu), C. Munteanu('46 Fabinho) - Hadnagy('46 Sburlea; '81 Dedu), Zaharia('66 Baltoi)

Antrenor: Razvan Lucescu

Sahtior Donetk: Khudzhamov - Srna, Kucher, Chygrynskyy, Rat('46 Shevchuk) - Hubschman - Willian('46 Ilsinho), Jadson('60 Duljaj), Fernandinho - Luiz Adriano('46 Brandao), Seleznev('46 M. Moreno)

Antrenor: Mircea Lucescu

Scandal uriaș în armata lui Putin: Soldații ruși s-au împușcat între ei. Confuzia mediatizată pe canalele ”Z” de propagandă FOTO
Scandal uriaș în armata lui Putin: Soldații ruși s-au împușcat între ei. Confuzia mediatizată pe canalele ”Z” de propagandă FOTO
Soldații forțelor armate ruse s-au împușcat accidental unul pe altul în apropierea localității Ocheretino din Donețk. Propagandiștii Z erau încrezători că au fost eliminați...
Rusia anunță că a mai ocupat o localitate din Ucraina
Rusia anunță că a mai ocupat o localitate din Ucraina
Forţele ruse au preluat controlul asupra localităţii Bohdanivka din estul regiunii ucrainene Doneţk, a anunţat duminică, 21 aprilie, Ministerul rus al Apărării, într-un comunicat, potrivit...
#sahtior, #donetk, #brasov, #amical, #lucescu, #mircea, #razvan, #invins , #Mircea Lucescu