Acesta este noul Samsung Galaxy S6? (Foto)

Joi, 26 Februarie 2015, ora 10:04
7285 citiri
Acesta este noul Samsung Galaxy S6? (Foto)

Cu doar cateva zile inainte ca Samsung sa lanseze telefonul Galaxy S6, pe Internet au aparut cateva fotografii cu ceea ce pare a fi noul smartphone al sud-coreenilor.

Site-ul Mobile Bulgaria este cel care a publicat pozele, informeaza The Verge.

Desi nu se dau foarte multe detalii, se poate observa ca telefonul respectiv nu are ecranul prelungit pe margini.

Dezamagire pentru fanii Samsung: Ce NU vom vedea la Galaxy S6

Acest lucru inseamna fie ca Samsung va lansa doua telefoane pe 1 martie (unul cu ecran prelungit si unul cu ecran normal), fie ca a renuntat de tot la ideea cu display-ul iesit din comun, arata sursa citata.

Detalii despre Samsung Galaxy S6

Cele mai recente zvonuri arata ca telefonul va avea un ecran cu o rezolutie impresionanta, 2.560x1.440 pixeli, un salt de la 1.920x1.080 pixeli, cat are versiunea precedenta, Samsung Galaxy S5.

De asemenea, camera foto ar putea fi imbunatatita, astfel ca rezolutia va ajunge la 16 sau 20 MP la cea din spate si la 5 MP la cea frontala.

Procesorul va fi unul puternic. Exynos 7 va fi cu 20% mai rapid si va consuma 35% mai putina baterie, potrivit companiei.

Samsung Galaxy S6, vedeta momentului: Detalii despre noul smartphone al sud-coreenilor

Samsung a anuntat de curand ca a achizitionat startup-ul LoopPay. Cel mai probabil, tehnologia de plati mobile va fi integrata in Samsung Galaxy S6, pentru a concura cu Apple Pay.

Asa cum era de asteptat, Galaxy S6 va functiona pe baza celei mai recente versiuni de Android, anume 5.0 Lollipop. In SUA, la abonament, Galaxy S6 va costa 200 de dolari, iar varianta Edge (daca va fi lansata) va fi cu 100 de dolari mai scumpa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#imagini Samsung Galaxy S6, #Samsung Galaxy S6 poze , #galaxy