Nou incident cu Samsung Galaxy Note 7: Copil de 6 ani, la spital dupa ce telefonul i-a explodat in mana

Luni, 12 Septembrie 2016, ora 16:46
8432 citiri
Nou incident cu Samsung Galaxy Note 7: Copil de 6 ani, la spital dupa ce telefonul i-a explodat in mana
Foto: Ziare.com

Incidentele in care sunt implicate modele Samsung Galaxy Note 7 continua, in Statele Unite ale Americii un baietel de 6 ani fiind transportat la spital dupa ce un astfel de telefon i-a explodat in mana.

Astfel, in ciuda rechemarii dispozitivelor in service, oamenii sunt in continuare raniti de bateriile care explodeaza, relateaza Daily Mirror.

Este cazul unui copil din SUA care a fost transportat cu ambulanta la Downstate Medical Center, din New York, suferind arsuri.

Potrivit bunicii sale, Linda Lewis, micutul urmarea un clip video atunci cand brusc bateria a explodat si a luat foc, declansand alarmele de incendiu din casa. Incidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica.

Acesta este doar ultimul dintr-o serie de incidente in care au fost implicate telefoanele Samsung Galaxy Note 7, care au explodat atunci cand erau puse la incarcat. Au fost confirmate aproape 40 de cazuri, inclusiv unul in urma caruia o masina a luat foc.

Acum, Samsung le cere tuturor posesorilor de Galaxy Note 7 sa le opreasca si sa le returneze cat mai repede. In plus, compania a suspendat vanzarile telefoanelor.

Clientii pot fie sa aleaga un model Samsung Galazy J pana cand se va rezolva problema cu Note, fie sa il inlocuiasca cu un Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge.

Rechemarea telefoanelor, circa 2,5 milioane la numar, a avut un impact financiar major asupra companiei.

Cum se va desfasura programul de inlocuire in Romania

De ce explodeaza smartphone-urile, hoverboard-urile si laptop-urile

Detalii despre cum Galaxy Note 7 ar putea fi retras de pe piata

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#explozie Samsung Galaxy Note 7, #Samsung Galaxy Note 7 explodat, #Galaxy Note 7 baterie explodat , #galaxy