Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Samsung a lansat Galaxy S3. Vezi cat costa in Romania

Marti, 29 Mai 2012, ora 14:34
13678 citiri
Samsung a lansat Galaxy S3. Vezi cat costa in Romania
Foto: Emag

Samsung a lansat, marti, cel mai avansat smartphone al sau, Galaxy S3, in Europa, estimand vanzari mai mari decat ale Apple iPhone.

Galaxy S3, care poate urmari miscarile ochilor utilizatorului, astfel incat ecranul sa ramana iluminat, va fi disponibil in 28 de tari din Europa si Orientul Mijlociu.

Avand in vedere ca urmatoarea versiune de iPhone va fi pusa in vanzare in al treilea trimestru din acest an, Samsung are sanse sa majoreze diferenta fata de Apple.

Smartphone-ul ruleaza pe sistemul de operare Android, are un ecran de 4,8 inchi, unul din cele mai mari pentru astfel de dispozitive si mult mai mare decat cel de 3,5 inchi al iPhone 4S.

Potrivit estimarilor, Samsung va avea vanzari de 20 de milioane de unitati, la nivel mondial. "In doi ani de cand oferim pre-comenzi, acesta este cel mai cerut dispozitiv cu Android", a spus purtatorul de cuvant al Vodafone Marea Britanie.

In perioada ianuarie - martie 2012, Samsung a vandut 44,5 milioane de smartphone-uri, castigand o cota de piata de 30,6 la suta. In aceeasi perioada, Apple a vandut 35,1 milioane de iPhone-uri, avand 24,1% din cota de piata.

Odata cu Galaxy S3, Samsung si-a lansat si propriul serviciu de muzica, asemantor iTunes a celor de la Apple.

Spre deosebire de modelul anterior, care a iscat mai multe lupte legale cu Apple pentru design, Galaxy S3 are margini rotunjite, recunoastere vocala si recunoasterea faciala.

Pana in iulie, Samsung va aduce S3 in 145 de tari. In Romania, Galaxy S3 poate fi cumparat de la companiile de telefonie mobila cu preturi cuprinse intre 279 - 500 de euro (cu diverse tipuri de abonamente) si de la diverse magazine de profil, la 2.700 de lei (la liber).

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#lansare Samsung Galaxy S3, #pret Samsung Galaxy S3 , #galaxy