Samsung Galaxy S5, caracteristici de top. Smartphone-ul numarul 1 in 2014? (Video)

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 18:59
11253 citiri
Samsung Galaxy S5, caracteristici de top. Smartphone-ul numarul 1 in 2014? (Video)
Foto: gadget review

Fanii telefoanelor mobile Samsung au fost incantati de modelul Galaxy S4, lansat in luna martie 2013. Insa, timpul nu sta in loc si compania sud-coreeana pregateste lansarea noului Samsung Galaxy S5, pentru a tine pasul cu rivalii de la Apple.

Companiile de smartphone-uri si-au facut un obicei si lanseaza anual cate un model de top, potrivit IB Times.

Potrivit ultimeor zvonuri din presa de specialitate, lansarea noului Samsung Galaxy S5 ar putea avea loc in luna martie 2014.

Dupa toate probabilitatile, noul model va avea un procesor mai puternic.

"Noile smartphone-uri vor fi echipate cu procesoare de 64 de biti", declara Shin Jon-Kyun, CEO al companiei Samsung Mobile.

In ciuda speculatiilor cu privire la ecranul modelului Samsung Galaxy S5, este putin probabil ca acesta sa depaseasca 5 inchi. Dar noutatea ar putea fi marimea rezolutiei Full HD, cea mai mare de pe piata, de 2.560 x 1.440 pixeli.

De asemenea, avand in vedere lansarea recenta a telefonului cu ecran curat Galaxy Rouns in Coreea, aceasta tehnologie ar putea fi integrata si in noua generatie de smartphone-uri din gama S.

Mai mult, este posibil sa se imbunatateasca si tehonologia AMOLED incorporata in display.

Camera foto a noului produs ar putea avea 13 MP. Competitia in privinta camerelor foto a smartphone-urilor este una acerba, deoarece alte modele sar cu mult de aceasta cifra - Sony Xperia are 20 MP, iar Nokia Lumia 1020 numai putin de 41 MP.

Fanii Samsung Galaxy ar putea avea parte de o surpriza in ceea ce priveste carcasa, asteptandu-se sa fie una metalica, asa cum sunt cele de la HTC One si iPhone 5S. In 2014, este foarte probabil ca aceasta schimbare sa aiba loc si la Galaxy S5.

Recent, producatorul sud-coreean a brevetat o inventie revolutionara, insa nu se stie inca daca va fi incorporata in telefonul Galaxy S5.

Producatorul IT pregateste ecranul transparent, care va putea fi controlat si prin intermediul carcasei din spate a dispozitivului mobil.

Samsung anunta o tehnologie revolutionara: Asa ceva ai vazut doar in filmele SF

Astfel, utilizatorul va putea face mai multe sarcini in acelasi timp. Conform brevetului de inventie, doar prin apasarea carcasei din spate utilizatorul va deschide o lista de foldere si fisiere sau va putea obtine mai multe detalii despre o poza sau o notare, fara a mai deschide o pagina noua.

De asemenea, ecranul transparent va avea si functii precum controlul video sau deblocarea smartphone-ului cu ajutorul unui anumit desen.

Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Anunțată recent, tehnologia ecranelor QDEL promite să revoluționeze industria televizoarelor, începând cu segmentul premium și extinzându-se treptat către gama de buget. În timp ce...
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
#noul Samsung Galaxy S5, #smartphone Sansung Galaxy S5, #nou smartphone Galaxy S5, #Samsung Galaxy S5 , #galaxy