Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Samsung Galaxy S5. Despre cum sa fii mai bun

Luni, 31 Martie 2014, ora 15:13
4697 citiri
Samsung Galaxy S5. Despre cum sa fii mai bun

Parintii sunt mandri de fratele tau mai mare. Bine facut, simpatic, sportiv, ii merge mintea si stie sa se faca placut. A castigat tot felul de premii, face voluntariat, e si ecologist convins. Mama ii tine poza in portofel, tata nu pierde nicio ocazie sa ti-l dea exemplu. Bunicii, unchii, matusile, ba chiar si vecinii il iubesc.

Ei bine, concureaza cu asta!

Samsung Galaxy S4 e fratele mai mare. Toata lumea ii recunoaste calitatile, este smartphone-ul cu cea mai spectaculoasa ascensiune a vanzarilor in 2013 pe Okazii.ro. Iar pentru recent lansatul Samsung Galaxy S5, de pe pozitia "fratelui mai mic", misiunea nu este usoara. Ca sa-si castige locul pe care il merita, e timpul sa ne arate calitatile sale.

Designul: o aderenta mai buna

Constructia telefonului pare mai solida comparativ cu S4, motiv pentru care si greutatea a crescut putin, pana la 145 grame. Marginile telefonului sunt metalice, iar cea mai mare schimbare o reprezinta spatele care, desi este tot din plastic, ofera o aderenta mai buna. Samsung Galaxy S5 este rezistent la praf si apa, putand fi tinut la adancimi de pana la un metru, pentru o perioada de cel mult 30 de minute.

Ecranul: touchscreen-ul raspunde la comenzi intr-o fractiune de secunda

Ecranul de tip Full HD Super AMOLED are o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Prin comparatie cu Samsung Galaxy S4, se observa o imbunatatire a tehnologiei Super AMOLED, iar reproducerea culorilor si redarea filmelor sunt mai bune. Culorile sunt foarte clare, iar touchscreen-ul raspunde la comenzi intr-o fractiune de secunda.

Scanner-ul de amprente: un plus de siguranta

Practic, prin intermediul acestuia, se elimina codurile sau pattern-urile pentru deblocarea telefonului. Iar o alta functionalitate a acestui senzor de amprente o reprezinta faptul ca se pot confirma tranzactii prin PayPal mult mai simplu, sigur si rapid, datorita parteneriatul incheiat intre cele doua companii.

Camera: ofera o reprezentare vizuala a modului in care va arata fotografia, inainte de a atinge butonul de captura

Samsung a dezvoltat pentru camera telefonului o tehnologie de autofocus extrem de rapida, astfel incat fotografiile sunt facute in numai 0.3 secunde. Un alt aspect nou la aceasta sectiune il reprezinta HDR-ul care poate oferi o reprezentare vizuala a modului in care va arata fotografia, inainte de a atinge butonul de captura.

Tehnologia Fitness: masoara si bataile inimii

E de ajuns sa tii degetul pentru cateva secunde in sectiunea speciala de pe spatele telefonului. O noutate adusa modelului Samsung Galaxy S5 o reprezinta imbunatatirile aduse tehnologiei Fitness, un subiect foarte important pentru toate companiile producatoare de telefoane in ultima vreme.

Samsung Galaxy S5 vine in curand pe Okazii.ro. Il vei gasi la cele mai bune preturi! Viziteaza pagina noastra speciala unde te vom tine la curent cu cele mai noi informatii.

Pe langa diversitatea ofertelor si preturile accesibile pentru produsele din categoria "telefoane mobile", in calitate de cumparator beneficiezi si de alte avantaje importante, cum ar fi serviciul Garantia de Livrare sau posibilitatea de a cumpara numai de la vanzatori cu un profesionalism dovedit.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Samsung Galaxy S5 Okazii, #oferta pret Samsung Galaxy S5, #oferta Samsung Galaxy S5 Okazii , #galaxy