Samsung Galaxy S6: Asul din maneca sud-coreenilor cu care ar putea lua fata Apple si HTC

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 16:52
14164 citiri
Samsung Galaxy S6: Asul din maneca sud-coreenilor cu care ar putea lua fata Apple si HTC

Samsung va lansa pe 1 martie varful sau de gama, smartphone-ul Galaxy S6, iar sud-coreenii ar putea avea un as in maneca pentru a-si dobori rivalii de la Apple si HTC.

Informatiile aparute pe surse au starnit interesul utilizatorilor, mai ales ca ar putea fi vorba de doua versiuni ale telefonului, arata BGR.com.

Una ar fi cu ecran clasic, iar cealalta ar urma sa aiba un display prelungit in ambele parti laterale.

Mai mult, specificatiile vor fi imbunatatite considerabil. Astfel, dispozitivele vor avea un design foarte atragator, o camera foto mai buna si un procesor extraordinar.

Acesta este noul Samsung Galaxy S6? (Foto)

Insa un singur lucru ar putea face diferenta, cu ajutorul caruia Samsung ar putea lua fata rivalilor de la Apple si HTC.

In aceasta saptamana, sud-coreenii au anuntat pe blog ca au inceput productia cip-urilor de memorie NAND cu tehnologie UFS 2.0, capabile sa atinga viteze de transfer comparabile cu cele pentru PC si laptop.

Acestea reduc la jumatate consumul de energie, comparativ cu formatul eMMC 5.0 folosit de Samsung Galaxy S5, iPhone 6 de la Apple si HTC One M8, iar viteza de raspuns este de cateva ori mai mare.

"In afara de faptul ca dispozitivul se deschide mult mai repede, noua generatie de memorie flash ofera o viteza de trei ori mai mare de transfer a fisierelor si de trei ori mai multa capacitate de multitasking", explica producatorul sud-coreean.

"Pentru utilizatori, acest lucru se traduce in vizionarea la inalte calitate a videoclipurilor, posibilitatea ca acestia sa joace jocuri ce consuma multe resurse si sa faca multe alte lucruri mai rapid. Astfel, telefonul nu se va bloca atunci cand sunt transferate fisiere sau cand ruleaza mai multe aplicatii in acelasi timp", au continuat expertii Samsung.

Ca urmare a acestui anunt, multi analisti s-au grabit sa spuna ca tehnologia UFS 2.0 urmeaza sa fie inclusa la noile telefoane Galaxy S5 si Galaxy S Edge, dar ramane de vazut daca se va intampla acest lucru.

Sursa: BGR.com

Detalii despre Samsung Galaxy S6

Cele mai recente zvonuri arata ca Samsung Galaxy S6 va avea un ecran cu o rezolutie impresionanta, 2.560x1.440 pixeli, un salt de la 1.920x1.080 pixeli, cat are versiunea precedenta, S5.

De asemenea, camera foto ar putea fi imbunatatita, astfel ca rezolutia va ajunge la 16 sau 20 MP la cea din spate si la 5 MP la cea frontala.

Procesorul va fi unul puternic. Exynos 7 va fi cu 20% mai rapid si va consuma 35% mai putina baterie, potrivit companiei.

Samsung Galaxy S6, vedeta momentului: Detalii despre noul smartphone al sud-coreenilor

Samsung a anuntat de curand ca a achizitionat startup-ul LoopPay. Cel mai probabil, tehnologia de plati mobile va fi integrata in Samsung Galaxy S6, pentru a concura cu Apple Pay.

Asa cum era de asteptat, Galaxy S6 va functiona pe baza celei mai recente versiuni de Android, anume 5.0 Lollipop. In SUA, la abonament, cel mai probabil Galaxy S6 va costa 200 de dolari, iar varianta Edge (daca va fi lansata) va fi cu 100 de dolari mai scumpa.

Evenimentul are loc pe 1 martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#Samsung Galaxy S6 lansare, #Samsung Galaxy S6 specificatii, #zvonuri Samsung Ga axy S6 , #galaxy