Samsung, o noua lovitura pe piata smartphone: Galaxy Star cu trei cartele SIM (Video)

Marti, 11 Februarie 2014, ora 19:30
3614 citiri
Samsung, o noua lovitura pe piata smartphone: Galaxy Star cu trei cartele SIM (Video)
Foto: Sam Mobile

Samsung incearca sa cucereasca si mai mult din piata telefoanelor mobile din lume lansand si un smartphone din gama low-end, denumit Galaxy Star Trios, care poate folosi trei cartele SIM. Dispozitivul va fi lansat in Brazilia, o tara unde este popular telefonul mobil dual SIM.

Daca smartphone-urile dual sim au fost mult timp apreciate in diferite tari, iata ca acum a venit si epoca telefoanelor mobile cu trei sloturi SIM, potrivit Sam Mobile.

Noul smartphone Samsung Galaxy Star Trios este unul similar cu modelul Galaxy Star, care a fost lansat anul trecut.

Telefonul poate fi cumparat de la magazinele din Brazilia la pretul de 165 de dolari. El dispune de un ecran de 3,14 inchi QVGA, un procesor single-core Snapdragon S1 de 1 GHz, cu 512 MB pe RAM, o camera foto de 2 megapixeli, o memorie de 4 GB si un slot pentru un card microSD.

Are conectivitate Wi-Fi 802.11b/g/n, HSDPA si Bluetooth si o baterie de 1.300 mAh. Galaxy Star Trios ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, cu caracteristicile obisnuite ale smartphone-urilor Samsung.

Nu s-a anuntat inca daca noul model cu trei cartele SIM, Galaxy Star Trios va fi lansat si pe alte piete, precum India, unde cererea pentru telefoanele dual sim este foarte mare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#lansare Samsung trei cartele, #smartphone Samsung trei cartele, #noul Samsung Galaxy Star, #telefon mobil trei cartele , #galaxy