Smartphone-ul Samsung, la apogeu - totul despre noul Galaxy S4

Vineri, 08 Martie 2013, ora 21:06
6474 citiri
Smartphone-ul Samsung, la apogeu - totul despre noul Galaxy S4
Foto: Business Insider

Samsung va anunta saptamana viitoare lansarea noului sau smartphone, Galaxy S4. Este un moment foarte important pentru Samsung, modelul Galaxy S4 ar putea fi apogeul unuia dintre cele mai mari branduri din lume.

Samsung Galaxy S4 poate insemna calea spre dominatia mondiala pentru producatorul sud-coreean, potrivit Business Insider.

Samsung a realizat un ecran cu adevarat mare, de 5 inchi. Ultimul sau telefon mobil, modelul Galaxy S III a masurat 4,8 inchi.

Potrivit ultimelor informatii, noul model Samsung Galaxy S4 va avea o carcasa din plastic si ar putea fi mai usor decat modelele lansate de iPhone sau HTC, dar si mai ieftin.

Samsung Galaxy S4 ar putea sa aiba un display LCD, desi alte surse indica faptul ca producatorul s-ar fi orientat spre un display full HD AMOLED.

Una dintre strategiile care ii face unici pe cei de la Samsung este ca, fata de alti producatori de telefoane bazate pe sistemul Android, compania sud-coreeana incepe vanzarea noilor sale produse la toti distribuitorii din Statele Unite in acelasi timp.

Se crede ca noul smartphone care se va lansa in Statele Unite va avea un procesor quad-core, iar modelul international va dispune de unul eigth-core.

Informatii aparute in presa de specialitate indica faptul ca noul Galaxy S4 va avea o functie de derulare a meniurilor si a paginilor browser prin folosirea miscarilor capului.

Telefonul va dispune de sistemul Android 4.2 Jelly Bean, care este ultima versiune din noiembrie 2012. Marea noutate ar putea fi o camera foto de 13 megapixeli.

Analistul Peter Misek crede ca Samsung intentioneaza sa produca 100 de milioane de bucati ale modelului Galaxy S4, ceea ce ar putea insemna o lansare gigantica.

Anuntul privind lansarea noului smartphone Samsung va fi facut pe 14 martie. Nu este sigura cand va putea fi achizitionat din magazine, dar se spera ca acest lucru sa se petreaca la sfarsitul lui martie sau mijlocul lui aprilie

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#noul Samsung Galaxy S4, #noul smartphone Galaxy S4, #caracteristici Samsung Galaxy S4 , #galaxy