Totul despre noul smartphone Samsung Galaxy S5 - lansare oficiala (Video)

Miercuri, 05 Februarie 2014, ora 14:59
5672 citiri
Totul despre noul smartphone Samsung Galaxy S5 - lansare oficiala (Video)
Foto: Tech

Dupa nenumarate zvonuri, iata ca a venit si momentul anuntului oficial al firmei sud-coreene referitor la lansarea noii sale nave amiral, smartphone-ul Samsung Galaxy S5. Evenimentul mult asteptat va avea loc pe 24 februarie la Barcelona.

Samsung Electronics Co a trimis invitatii pentru evenimentul denumit "Samsung unPacked 5" care va avea loc in cadrul Mobile World Congress din Spania, potrivit Tech.

Ultimele zvonuri arata ca noul smartphone Samsung Galaxy S5 va avea o carcasa metalica peste structura de policarbonat. Astfel, Samsung ar putea raspunde celor mai mari critici care spuneau ca nu este normal ca un dispozitiv high-end sa fie din plastic.

Galaxy S5 va avea un ecran Super AMOLED, care este punctul forte al celor de la Samsung. Informatiile aparute recent anunta ca acesta va dispune de o rezolutie de 2560 x 1440 de pixeli, rezultand o densitate de 560 ppi.

In septembrie, Samsung a promis ca va veni cu un chip de 64 de biti, pentru a concura cu Apple. Se crede ca Galaxy S5 va fi dotat cu un chipset Snapdragon 800 de 2.4 GHz.

In ceea ce priveste memoria, se asteapta ca Galaxy S5 sa aiba 3 GB pe RAM, similar cu Galaxy Note 3.

Se crede ca noul smartphone va avea o camera foto de 16 megapixeli cu stabilizarea optica a imaginii.

Se asteapta ca tehnologia TouchWiz UI sa fi fost reproiectata pentru Samsung Galaxy S5. Cele mai recente informatii aparute pe Internet sustin ca firma sud-coreeana ar fi renuntat deocamdata la tehnologia de scanare a irisului, in favoarea celei a amprentelor digitale.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
#lansare oficiala Galaxy S5, #caracteristici Samsung Galaxy S5, #noul smartphone Galaxy S5, #lansare Galaxy S5 Barcelona , #galaxy