Va reusi Samsung Galaxy S4 sa eclipseze iPhone? (Video si infografic)

Marti, 12 Martie 2013, ora 23:03
5819 citiri
Va reusi Samsung Galaxy S4 sa eclipseze iPhone? (Video si infografic)
Foto: technologyfeed.net

Productorul de electronice sud-coreean Samsung va lansa, joi, smartphone-ul Galaxy S4, care va fi competitorul direct pentru iPhone-ul creat de Apple.

Compania condusa de Tim Cook se confrunta cu numeroase probleme, precum cele de la fabrica chineza Foxconn, discutiile in contradictorii cu actionarii sai si ratarea consemnata cu serviciul de harti.

In schimb, Samsung castiga teren, mai ales datorita strategiei puternice de marketing, in care se investeste 5 miliarde de dolari anual, scrie The Guardian.

Smartphone-ul Samsung, la apogeu - totul despre noul Galaxy S4

"Apple nu este compania care se afla in fruntea pietei de telefonie. Nu m-ar suprinde daca noul dispozitiv din gama Galaxy va surclasa vanzarile iPhone 5, in urmatorii doi ani", a opinat analistul Francisco Jeronimo de la firma de cercetare IDC.

Desi Samsung nu a oferit informatii oficiale despre noul dispozitiv, insa aplicatiile pentru obtinerea de brevete au dezvaluit ca S4 va avea incorporata tehnologia care permite controlul ecranului cu privirea. Astfel, utilizatorii pot derula sau pot opri derularea paginii printr-o simpla miscare a ochilor.

Se pare ca noul telefon de la Samsung va avea un ecran mare, de 5 inchi, o camera de 13 MP si chiar un procesor eight-core, extrem de puternic, ceea ce inseamna ca viteza de reactie al ecranului tactil va fi mai mare, iar paginile web se vor incarca mai repede decat in cazul iPhone 5.

Producatorul sud-coreean are "planuri mari" pentru Galaxy S4, potrivit lui Peter Misek, de la banca Jefferies, care s-ar putea comercializa in peste 100 de milioane de exemplare in primele 9 luni, depasind astfel recordul realizat de iPhone 4S, care a depasit 110 de milioane de unitati vandute in decurs de 15 luni.

Insa Apple nu sta pe tusa, astfel ca va lansa in decursul acestui an varianta 4S a celebrului sau smartphone, chiar in aceasta primavara, potrivit lui Neil Mawston de la Strategy Analytics, care sugereaza ca competitia va fi acerba.

"Intr-un trimestru, o companie va iesi in fata, iar in urmatorul, cealalta", a precizat acesta.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#lansare Samsung Galaxy S4, #Samsung Galaxy S4 iPhone, #noul Samsung Galaxy S4, #noul smartphone Galaxy S4, #caracteristici Samsung Galaxy S4 , #galaxy