Samsung lanseaza un nou telefon cu touch screen

Vineri, 21 Mai 2010, ora 21:09
2050 citiri
Samsung lanseaza un nou telefon cu touch screen
Foto: Samsung

Samsung Electronics lanseaza telefonul Samsung Champ special creat pentru utilizatorii care isi doresc un telefon mobil touch screen cu functii imbunatatite si la un pret accesibil.

Telefonul va fi lansat in Africa, Orientul Mijlociu, America Latina, Asia si Europa incepand cu luna iunie 2010.

Telefonul este destinat tinerilor care isi doresc telefoane cu functii inedite si un design accesibil. Dispozitivul are o forma curbata, ergonomica, si este disponibil in mai multe culori: negru intens, maron espresso, roz deschis sau alb perlat.

Samsung Champ are un meniu simplu, adaptat ecranului micsorat, cu optiuni pentru ceas, calendar, radio, jocuri.

Telefonul dispune si de efecte sonore 3D, un dublu difuzor si baterie care rezista mult timp. Acesta este prevazut cu Bluetooth, un card micro SD si un set de casti si un adaptor de voiaj.

Odata cu lansarea noului model, Samsung vizeaza reafirmarea ca lider de piata in materie de telefoane mobile cu touch screen, conform declaratiilor lui Younghee Lee, Vice Presedintele Mobile Marketing, Samsung Electronics.

Compania coreeana este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vanzari de aproximativ 116,7 miliarde USD in anul 2009. Compania are sedii in 65 de tari, fiind alcatuita din opt divizii principale de afaceri si a cunoscut o dezvoltare rapida pe piata de profil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#lansare telefon Samsung Champ, #telefon Samsung , #Romania