Fostul prefect candideaza la Camera Deputatilor din partea PNL

   

Fostul prefect de Suceava Stefan Alexandru Baisanu si-a lansat, duminica, oficial candidatura, din partea PNL, in colegiul numarul 1 Suceava, pentru Camera Deputatilor si promite sa ''rezolve legislatia stufoasa si nesigura'', iar in administratia locala sa creeze conditii pentru ''cresterea capacitatii de a gestiona fondurile si de a atrage bani din surse externe''.

Liberalii l-au anuntat drept candidat inca de la inceputul lunii octombrie. Baisanu a demisionat pe 8 octombrie din functia de prefect, cerere acceptata de Guvern. In 2004, Baisanu a candidat din partea PUR pentru functia de primar al municipiului Suceava, iar in ianuarie 2005 a fost numit subprefect de Suceava, demisionand din PUR la sfarsitul anului 2005. El a mai fost membru al APR, PSD si PNTCD. La 16 aprilie 2008, Baisanu a devenit prefect al judetului Suceava, inlocuindu-l pe Orest Onofrei, care a fost numit subprefect.

Baisanu este al doilea inalt functionar public al judetului Suceava care va candida la alegerile parlamentare din noiembrie, dupa ce subprefectul Orest Onofrei si-a depus demisia si a fost anuntat candidat PD-L pentru Senat in colegiul Suceava. Contracandidatii lui Baisanu in colegiul Suceava sunt consilierul local Ovidiu Dontu (PSD) si prorectorul Universitatii ''Stefan cel Mare'' Suceava, Sanda Maria Ardeleanu (PD-L). Suceava are zece colegii pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senat. AGERPRES
Luni, 20 Octombrie 2008, ora 13:13
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Atentie, soferi! Schimbari importante in Codul Rutier. Nu urcati la volan inainte de a citi!
Persoanele care scriu mesaje, transmit live, filmeaza sau vorbesc la telefon in timpul condusului ...
Vasile Rimbu, managerul Spitalului Judetean Suceava, posibil viitorul ministru al Sanatatii in noul Guvern PNL
Conducerea PNL discuta luni conditiile preluarii guvernarii, care va fi anuntata oficial marti de ...
Seful Spitalului din Suceava, propus ministru al Sanatatii
Managerul Spitalului Judetean Suceava, Vasile Rimbu, este unul dintre cei care ar urma sa faca parte ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor