Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce va face dupa alegeri politicianul republican Sarah Palin?

Joi, 06 Noiembrie 2008, ora 10:51
1541 citiri
Ce va face dupa alegeri politicianul republican Sarah Palin?

Sarah Palin, candidata republicana la vicepresedintie, a creat o adevarata polemica in jurul ei, in timpul campaniei electorale, dar nu se stie ce se va intampla, acum, cu "femeia puternica", din punct de vedere politic.

Guvernatoarea statului Alaska a iesit din anonimat dupa ce a provocat o serie de reactii controversate, datorita declaratiilor incendiare pe care le-a facut, informeaza Reuters.

Palin a adaugat ca ar putea sa candideze impotriva lui Obama, la alegerile prezidentiale din 2012.

"Din punct de vedere politic nu stiu unde ma voi situa atunci" a declarat ea miercuri, la Phoenix, insa interesul sau in a avea un rol politic la nivel national a fost exprimat evident de McCain marti, in discursul sustinut dupa infrangerea lui de catre Obama.

El a spus atunci: "Vom urmari cu mare interes activitatea ei in Alaska, in Partidul Republican si in tara".

Sarah Palin, in varsta de 44 de ani, a adunat multimi impresionante la mitingurile din campanie. Ea a dovedit ca este o oratoare deosebita, energizand baza republicana, insa a fost mai putin eficienta in interviurile televizate, pana in punctul in care unii conservatori importanti au spus ca nu are experienta necesara pentru functia de vicepresedinte.

Stiul ei "redneck", a provocat o serie de glume din partea mass-mediei. Strategul republican, Scot Rees, a afirmat ca Palin are viitor politic, dar va trebui sa lucreze la imaginea ei, pentru a repara anumite greseli.

Acesta a adaugat ca, in randul oamnenilor simpli, Palin este extrem de populara. "Palin trebuie sa revina in Alaska si sa isi reia activitatea obisnuita. Mai este timp pentru a se gandi si planifica, dupa sarbatorile de Craciun", a adaugat republicanul.

Strategul republican Tony Fabrizio a spus ca Palin nu este candidatul favorit al republicanilor pentru investitura republicana din 2010.

"Trebuie sa se intoarca acasa si sa se confrunte cu toate criticile din timpul cursei electorale. Alegatorii din Alaska au aflat o multime de lucruri despre Palin pe care nu le stiau. Trebuie sa se duca acasa si sa obtina un nou mandat", a spus Fabrizio.

Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români sunt de acord cu introducerea votului obligatoriu. Procentul a crescut considerabil față de acum 10 ani SONDAJ
Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda...
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Aproximativ 1,8 milioane de cetăţeni din Macedonia de Nord sunt aşteptaţi miercuri la vot pentru a alege viitorul preşedinte al ţării, transmit AFP şi DPA. Secţiile de votare s-au...
#Sarah Palin, #alegeri, #politician, #republican, #alaska , #stiri Sarah Palin