Chavez despre Sarah Palin: Biata fata, pur si simplu ti se face mila de ea

Sambata, 25 Octombrie 2008, ora 11:56
1656 citiri
Chavez despre Sarah Palin: Biata fata, pur si simplu ti se face mila de ea

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a declarat vineri ca omologul sau francez Nicolas Sarkozy se "apropie de socialism" si l-a invitat sa discute despre elaborarea unui "nou sistem" pentru a se face fata crizei financiare.

Adresandu-se direct lui Sarkozy, numindu-l "tovaras", presedintele venezuelean a spus intr-un discurs transmis de posturile de radio si televiziune nationale: "Sarkozy, esti pe cale sa te apropii de socialism, bine ai venit in club, ai idei interesante", relateaza AFP.

El se referea la pozitiile aparate de presedintele francez pentru depasirea actualei crize financiare. "Sarkozy, esti un prieten bun, desi esti capitalist" si totusi "declaratiile tale se apropie mai mult de pozitiile noastre", a adaugat Chavez.

Trebuie format "un sistem nou, cu mici diferente in functie de context, insa trebuie sa fie ceva nou. Noi numim aceasta chestiune, fara indoiala, socialism, iar tu il numesti nationalism, ei bine, hai sa discutam", i-a spus Chavez omologului sau francez.

Nicolas Sarkozy "a declarat ca, daca nu se recladeste sistemul capitalist, va exista o revolutie pe plan mondial. Ei bine, Sarkozy, aici, in America Latina, s-a produs deja o revolutie cu ceva timp in urma", a declarat Chavez, care s-a intalnit cu omologul sau francez in cursul unei vizite oficiale la Paris in luna septembrie.

Hugo Chavez, celebru pentru insultele "colorate" la adresa liderilor lumii, a numit-o vineri pe candidata republicana la vicepresedintie Sarah Palin o "regina a frumusetii" confuza, dupa ce aceasta a spus despre presedintele Venezuelei ca este un dictator, potrivit Reuters.

"Am vazut-o pe candidata la vicepresedintia americana, cum vorbea ea despre 'dictatorul Hugo Chavez. Biata fata, pur si simplu ti se face mila de ea", a spus Chavez, intr-un discurs televizat.

"Este o regina a frumusetii pe care au scos-o la inaintare. Trebuie sa spunem, asemeni lui Hristos, 'Iart-o, ca nu stie ce spune'", a subliniat liderul venezuelean.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Hugo Chavez, #Nicolas Sarkozy, #Sarah Palin, #mila, #confuza, #dictator , #stiri Sarah Palin