Machiaj si haine de 150. 000 de dolari pentru Sarah Palin

Miercuri, 22 Octombrie 2008, ora 14:18
1273 citiri
Machiaj si haine de 150. 000 de dolari pentru Sarah Palin

150.000 de dolari pentru hainele si machiajul lui Sarah Palin. Partidul Republican American a cheltuit 150.000 de dolari (circa 116.000 euro) pentru imbracamintea si machiajul lui Sarah Palin, candidata la vicepresedintie a lui John McCain.

Principala organizatie de strangere de fonduri a republicanilor a cheltuit zeci de mii de dolari in marile magazine de lux din St. Louis, New York si Minneapolis, a informat marti seara site-ul Politico, citat de AFP.

Suma de 4.716,49 de dolari a fost cheltuita pentru coafura si machiaj in luna septembrie, potrivit sursei citate. Aceste cheltuieli nu figurau in conturile partidului inainte de numirea, in luna august, a guvernatoarei statului Alaska drept candidata la vicepresedintia americana.

Tracy Schmitt, purtatoare de cuvant a tandemului McCain-Palin, a dat asigurari ca practica a fost dintotdeauna ca "hainele in care s-a investit sa fie donate unei organizatii de caritate dupa campanie".

"In contextul problemelor vitale cu care se confrunta tara este incredibil ca pierdem timpul discutand despre pantaloni si bluze", a punctat Schmitt.

O alta purtatoare de cuvant, Maria Comella, "a refuzat sa ofere detalii cu privire la aceste cheltuieli si la motivele pentru care a fost nevoie sa fie cheltuiti atatia bani", potrivit Politico. Echipa de campanie republicana "nu comenteaza deciziile strategice cu privire la modul in care sunt cheltuite resursele financiare", a explicat Comella pentru Politico.

Doua magazine de haine pentru copii figureaza pe lista cheltuielilor, "sugerand ca 295 de dolari au fost cheltuiti pentru a-l imbraca pe cel mai mic membru al familiei Palin cu ocazia campaniei", adauga Politico referindu-se la al cincilea copil al candidatei la vicepresedintie, care s-a nascut in aprilie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere drept o "vânătoare de...
Americanii își fac Dream Team pentru Jocurile Olimpice de la Paris
Americanii își fac Dream Team pentru Jocurile Olimpice de la Paris
LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant sunt cele trei mari vedete pe care selecţionata masculină de baschet a Statelor Unite se va baza la Jocurile Olimpice de la Paris, din această vară...
#machiaj, #haine, #SUA, #Sarah Palin, #campanie, #electorala, #cheltuieli, #fonduri , #stiri Sarah Palin