Sarah Palin are probleme din cauza unei imitatoare

Vineri, 10 Octombrie 2008, ora 22:08
2684 citiri
Sarah Palin are probleme din cauza unei imitatoare

Credibilitatea candidatei republicane la vicepresedintie, Sarah Palin, incepe sa se clatine in urma succesului extraordinar pe care il are o actrita care o parodiaza.

De cateva saptamani, milioane de telespectatori si utilizatori de internet urmaresc cu pasiune aparitiile Tinei Fey la "Saturday Night Live", emisiune de divertisment saptamanala difuzata de mai bine de 30 de ani de postul american de televiziune NBC. Iar cei care au ratat emisiunea, invadeaza internetul pentru a o vedea, arata AFP.

"Pot sa va spun Joe? Pentru ca am pregatit doua sau trei replici in care va spun Joe", ii spune falsa Sarah Palin unui fals Joe Biden, rivalul sau democrat in cursa pentru vicepresedintie, declansand rasul general, intr-o parodie perfecta a recetei dezbateri televizate a celor doi.

Forta caricaturii vine din faptul ca Tina Fey exagereaza foarte putin caracteristicile republicanei ultraconservatoare, necunoscuta in urma cu doua luni: stilul de a vorbi al oamenilor obisnuiti, coafura, gestul glumet de a face cu ochiul camerei, greselile in domeniul politicii externe nu sunt inventate. Iar asemanarea dintre cele doua femei este frapanta.

In varsta de 38 de ani, Tina Fey este scenarist, vedeta si producatoare a emisiunii televizate "30 rock", pentru care a primit recent un trofeu la Globurile de Aur. A fost prima femeie din Statele Unite care a ocupat functia de scenarist-sef la "Saturday Night Live" si a castigat mai multe premii din 1999.

Potrivit zvonurilor din presa, neconfirmate de NBC, Sarah Palin, in varsta de 44 de ani, ar putea participa la emisiunea din 18 octombrie, parodiind-o la randul ei pe Fey intr-o reclama pe care a facut-o pentru American Express.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Sarah Palin, #imitatoare, #Tina Fey, #Saturday Night Live, #credibilitate , #stiri Sarah Palin