Blat pe ruinele Hotelului Dacia. Autoritatile se prefac ca amendeaza, miliardarul Esantas se preface ca lucreaza. In hotel a nins!

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Martie 2012, ora 08:57
252 citiri
Drama cladirii monument situata in centrul orasului Satu Mare, Hotelul Dacia, simvbolul orasului Satu Mare, si-a consumat un nou episod.

Ultimul control efectuat pe santierul abandonat de proprietarul cladirii, miliardarul Vasile Esantas, a revelat un dezastru de proportii uluitoare. Infiltratiile de apa au ajuns pana la parter, iar la etajele superioare a nins.

La doi ani de la sistarea lucrarilor de reabilitare (martie 2010), din grandiosul hotel, medaliat cu aur la un concurs european ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.