Înapoi la listarea arhivei

18 Iulie 2010 - La biserica de la Cap Pod Golescu a luat foc o masina

Sambata, la ora 17,47 Detasamentul de Pompieri Satu Mare, a intervenit cu doua autospeciale, sub comanda plutonierului major Chiorean Felician, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un

18 Iulie 2010 - O satmareanca s-a casatorit cu un politist spaniol, la Hurezu Mare

Dupa cinci ani in care in Hurezu Mare nu s-a oficiat nicio cununie religioasa, sambata, in biserica de lemn veche de circa 300 de ani, a avut loc nunta unei localnice cu un spaniol.

18 Iulie 2010 - Prezenta scazuta la alegerile din Agris

In comuna Agris au avut loc duminica alegeri pentru un nou consiliu local.

18 Iulie 2010 - Biciclist ranit in pasajul Soarelui

Un biciclist in varsta de 60 de ani a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean Satu Mare in aceasta seara in jurul orei 20.00, dupa ce a fost gasit pe carosabil plin de sange.

18 Iulie 2010 - Parcul Titulescu trebuie intretinut

Locuitorii din zona parcului Titulescu vor sa sensibilizeze administratia publica locala privitor la necesitatea intretinerii acestei zone:

18 Iulie 2010 - Crengile unei salcii s-au imprastiat pe malul Somesului

"Furtuna de duminica din Satu Mare aproape ca a fost uitata, dar o parte din urmele ei se fac simtite si acum in unele locuri, spunea deunazi Alexandru B., din resedinta de judet, cititor al ziarului

18 Iulie 2010 - Nu scapam de boschetari si prostituate

Nicoleta F. este profund nemultumita de faptul ca, la intersectia dintre strazile Georghe Baritiu si Rodnei este nevoita sa treaca, in fiecare seara, printre boschetarii care se drogheaza cu aurolac.