Înapoi la listarea arhivei

21 Iulie 2011 - Falsificatori de bancnote, "saltati" de DIICOT

Un grup infractional specializat in falsificarea de bani, din care faceau parte 24 de membri, a fost destructurat de politistii si procurorii de la Combaterea Crimei Organizate.

21 Iulie 2011 - Lucrarile de modernizare a drumului Baia Mare-Satu Mare sunt in toi

Lucrarile de modernizare si reabilitare a drumului Baia Mare - Livada - Halmeu au inceput recent pe portiunea din judetul Satu Mare, valoarea contractului de realizare fiind de peste 35 milioane euro.

21 Iulie 2011 - Cei doi contrabandisti retinuti marti, au primit mandat de arestare preventiva pentru 20 zile

Cele doua persoane implicate in cazul de contrabanda descoperit marti de politistii de frontiera satmareni au fost arestati preventiv.

21 Iulie 2011 - Sapte migranti retinuti la frontiera cu Ungaria

Sapte cetateni straini care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Romania in Ungaria au fost retinuti de politistii de frontiera satmareni.

21 Iulie 2011 - Doua incendii provocate de trasnete

Detasamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit ieri cu doua autospeciale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca (grajd) din localitatea Paulesti, str. Principala.

21 Iulie 2011 - Cupa Presei la Tir

Jurnalistii impreuna cu reprezentantii unor institutii satmarene au avut posibilitatea miercuri sa se intreaca pentru titlul de "cel mai bun tintas". Evenimentul a avut loc in Poligonul de la Moftin

21 Iulie 2011 - 810 cetateni din judet au solicitat finantare prin Programul Casa Verde

Elisabeta Bekessy, director APM Satu Mare

21 Iulie 2011 - Inca doi satmareni au fost retinuti pentru contrabanda cu tigari

3.900 pachete de tigari Jin Ling de provenienta duty-free ucrainene, in valoare de 16.770 lei si doua autovehicule au fost ridicate in vederea confiscarii de politistii de frontiera satmareni.

21 Iulie 2011 - Amenzile pentru neasigurarea locuintei se aplica din 5 august

In municipiul Satu Mare ar trebui asigurate circa 50.000 locuinte ale populatiei si firmelor panorama din Centrul vechi al municipiului Satu Mare

21 Iulie 2011 - Formularul 112 trebuie depus pana in 25 iulie

Termenul de depunere al "Formularului 112 - Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate" aferent obligatiilor

21 Iulie 2011 - Baschetbalistele de la CSM vor juca in prima etapa de campionat cu Oradea

Iar in prima faza a Cupei vor intalni SCM Craiova