Înapoi la listarea arhivei

15 August 2011 - Negrestiul in sarbatoare

Trei zile de muzica si voie buna in capitala Tarii Oasului. Osenii isi sarbatoresc orasul. Si cum sarbatoarea "Adormirii Maicii Domnului" se intercaleaza cu cea a urbei, negrestenii vor petrece pana

15 August 2011 - Seminar de comunicare politica organizat de TSD Satu Mare

Sambata la complexul Mujdeeni organizatia judeteana a TSD Satu Mare a organizat un seminar avand ca subiecte pricipale comunicarea politica si rolul TSD in urmatoarele cicluri electorale. Principalii

15 August 2011 - Puscariasul care a evadat a fost prins

Csoke Romulus Aron, detinutul care a evadat vineri, 12 august, a fost prins astazi, 13 august, intr-o gradina parasita din localitatea Noroieni.

15 August 2011 - Zumba Show la Beach Club Satu Mare

Aproximativ 60 de persoane au participat vineri la "Zumba Party", organizat pe terenul de fotbal de la Beach Club de pe strada Victoriei din Satu Mare. Evenimentul a avut loc de la ora 20.00.

15 August 2011 - Vezi aici locurile de munca disponibile in Satu Mare si in strainatate

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Satu Mare anunta disponibilitatea a 144 noi posturi vacante pe raza judetului si a altor 177 in tarile Uniunii Europene.

15 August 2011 - Handbalistii de la CSM Satu Mare au castigat "Trofeul Satmarului"

Portarul Teremi a primit un premiu special

15 August 2011 - Verificarea oilor si a caprelor s-a prelungit pana pe 15 septembrie

In luna iunie s-au depus cererile de subventie aferenta anului 2011 pentru oi si capre. La solicitarea unor judete, termenul de verificare pe teren s-a prelungit de la 31 august pana pe 15 septembrie.

15 August 2011 - Un barbat din Capleni si-a omorat mama calcand-o cu masina

Lakatos Francisc 40 de ani din Capleni si-a omorat mama cu masina. Acum este cercetat penal fiind acuzat de savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.