Înapoi la listarea arhivei

03 Octombrie 2012 - Spectacol folcloric de Ziua Recoltei

Duminica, de la ora 18, la Casa de Cultura a Sindicatelor, va avea loc a doua editie a spectacolului folcloric dedicat Zilei Recoltei.

03 Octombrie 2012 - Programul vizitei ministrului Agriculturii la Satu Mare

In data de 5 octombrie, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va efectua o vizita de lucru in judetul Satu Mare, care se va desfasura dupa urmatorul program:

03 Octombrie 2012 - Traficul greu dinspre Cluj va fi deviat. Vezi traseul

Membrii Comisiei pentru Siguranta Circulatiei au aprobat redirectionarea traficului greu de pe bulevardul Lucian Blaga, pe str. Dorobantilor si bulevardul Closca.

03 Octombrie 2012 - Aproape 200 de satmareni au furat gaz

Echipele specializate ale E.ON Gaz Distributie au identificat in primele opt luni ale acestui an, 1.533 cazuri de interventii neautorizate la contoarele de gaze naturale, in vederea facilitarii

03 Octombrie 2012 - Un copil de 16 ani din Maramures a furat trei masini din Satu Mare

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Satu Mare l-au depistat marti pe V. A., de 16 ani, din Calinesti, Judetul Maramures, in apropierea unui autoturism reclamat furat.

03 Octombrie 2012 - Prin tragere la sorti a fost stabilita ordinea candidatilor pentru functiile eligibile in Camera Agricola Judeteana

Aspect de la tragerea la sort a pozitiei pe buletinul de vot

03 Octombrie 2012 - In fata garii CFR din Satu Mare, drumul este plin de gropi

Zilele trecute am fost sunati la redactie de Vasile Barbus, cititor al ziarului nostru. Acesta a dorit sa-si exprime nemultumirea fata de precaritatea carosabilului in zona garii din resedinta de

03 Octombrie 2012 - Spitalul Judetean intra in mileniul III

Conducerea Consiliului Judetean Satu Mare si a Spitalului Judetean Satu Mare au prezentat ieri strategia in ceea ce priveste reorganizarea totala a unitatii spitalicesti.

03 Octombrie 2012 - Cuplurile de Aur, premiate de Primaria Negresti Oas

Un numar de 35 de cupluri longevive din Negresti Oas au fost sarbatorite in cadrul unui eveniment intitulat sugestiv "Nunta de Aur", eveniment care s-a desfasurat, ieri, la Restaurantul Park din

03 Octombrie 2012 - CS Satu Mare merge si la finalele Cupei Romaniei la floreta

La Timisoara se vor desfasura, astazi si maine, intrecerile la individual si pe echipe din cadrul Cupei Romaniei la floreta masculin seniori.

03 Octombrie 2012 - Satmarenii au platit dari locale in valoare de 20 milioane lei

Peste 71% dintre contribuabilii din municipiul Satu Mare si-au achitat integral impozitele si taxele datorate pe acest an.