Înapoi la listarea arhivei

17 Mai 2013 - Ion "Iron" Oncescu vs Satu Mare. Vezi programul

Multiplul campion mondial la skanderbeg, Ion Oncescu, ii provoaca pe satmarenii care doresc sa isi masoare forta bratelor. Evenimentul Ion "Iron" Oncescu vs Satu Mare va avea loc intre 17-19 mai la

17 Mai 2013 - Parada a masinilor vechi, in centrul orasului

Satmarenii care s-au aflat in Piata Libertatii au asistat astazi, in jurul orei 11.00, la o parada a masinilor vechi, care a atras atentia tuturor.

17 Mai 2013 - Pieton accidentat in Ciuperceni

Un satmarean de 62 de ani a fost accidentat ieri in urma unui eveniment rutier produs dupa ora 12.00, in afara localitatii Ciuperceni.

17 Mai 2013 - Doi femei prinse la furat in supermarket

In dupa amiaza zilei de joi, reprezentantii unui supermarket situat pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi

17 Mai 2013 - Maratonul Caritas continua, pe un nou traseu

A saptea editie a Maratonului de Solidaritate Caritas, care va avea loc in data de 25 mai, in acest an are un nou traseu: startul se va da in centrul orasului, din fata sediului Caritas, iar dupa

17 Mai 2013 - Mihai Razvan Ungureanu vine sambata la Satu Mare

Fostul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu isi ia in serios rolul de lider de partid batand tara in lung si-n lat pentru a-si intari structurile din teritoriu.

17 Mai 2013 - Accident pe str. Aurel Vlaicu. O tanara ranita si patru masini avariate

Azi, in jurul pranzului, un accident de circulatie s-a produs pe Strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare, o tanara de 25 de ani fiind ranita si patru autoturisme avariate.

17 Mai 2013 - OFSD va marca Ziua Internationala a Familiei la Negresti

OFSD va marca Ziua Internationala a Familiei printr-un simpozion care va avea loc in Negresti Oas, in perioada 17-18 mai.

17 Mai 2013 - Aeroportul satmarean, prezent la expozitia aeronautica din Budapesta

Delegatia Aeroportului Satu Mare