Înapoi la listarea arhivei

29 Mai 2013 - O noua autospeciala la ISU Satu Mare, din fonduri europene

In data de 28.05.2013, la sediul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Transilvania de Nord" a fost semnat contractul de furnizare din cadrul proiectului "Imbunatatirea dotarii cu echipamente a

29 Mai 2013 - Consiliul Judetean a receptionat plombarile pe mai multe drumuri

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef, si vicepresedintele Mircea Govor au participat azi la receptiile lucrarilor de plombare a mai multor drumuri judetene.

29 Mai 2013 - Tanar prins cu peste 2.000 de pachete de tigari de contrabanda in masina

Ieri, 28 mai, politistii de frontiera din cadrul STPF Satu Mare in colaborare cu DJAOV Satu Mare au desfasurat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, in zona de competenta.

29 Mai 2013 - Bursa a locurilor de munca pentru tineri, nu foarte reusita

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Satu Mare a organizat astazi, la Centrul de agrement Satu Mare (Tabere scolare), "Bursa locurilor de munca pentru tineret".

29 Mai 2013 - Zanzibar concerteaza la Weekendul Familial organizat de UDMR Satu Mare

Cea de-a VII-a editie a Weekendului Familial va avea loc in perioada 8-9 iunie, in Gradina Romei, in organizarea UDMR Satu Mare, cap de afis fiind formatia Zanzibar din Ungaria.

29 Mai 2013 - Voleibalistele de la CS ADEP, felicitate de primarul Dorel Coica

Primarul Dorel Coica le-a felicitat astazi pe fetele de la echipa de volei CS Adep-LPS Satu Mare, care au castigat titlul national, primul astfel de premiu din istoria voleiului satmarean.

29 Mai 2013 - Expozitie de carte cu autograf la Castelul Karolyi din Carei

Castelului Karolyi a gazduit marti, 28 mai, inaugurarea unei expozitii de carte cu autograf, organizata de Biblioteca Municipala Carei in colaborare cu Directia de Cultura din aceeasi localitate.

29 Mai 2013 - Politistii verifica centrele de colectare a fierului vechi

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, ai Serviciului de Investigare a Fraudelor si ai Biroului Judetean de Politie Transporturi, in colaborare cu specialisti ai Garzii Financiare, au

29 Mai 2013 - Dorel Coica: Exista finantare pentru centura de ocolire si pod!

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a efectuat marti o vizita la Bucuresti, avand intalniri cu premierul Victor Ponta si mai multi ministri, iar astazi a sustinut o conferinta de presa

29 Mai 2013 - Radare Satu Mare - joi, 30 mai

Amplasarea radarelor in data de 30 mai 2013:

29 Mai 2013 - A taiat via vecinului

Un localnic de 36 de ani, din Ser, este anchetat de politisti sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere. Szilard S. este suspectat de politistii Postului de Politie Bogdand ca a taiat cu un

29 Mai 2013 - Politistii verifica centrele de colectare a fierului vechi

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale, ai Serviciului de Investigare a Fraudelor si ai Biroului Judetean de Politie Transporturi, in colaborare cu specialisti ai Garzii Financiare, au

29 Mai 2013 - Manifestari ample de Ziua Internationala a Copilului la Negresti-Oas

Ziua Internationala a Copilului va fi marcata vineri, 31 mai, la Negresti-Oas printr-o serie de manifestari care vor avea loc la sediul Primariei si in parcul central al orasului.

29 Mai 2013 - 29 mai - Festivalului International "Fara Bariere" - Tiramisu si Tape

Programul zilei de miercuri, 29 mai, al Festivalului International Multicultural "Fara Bariere", la Teatrul de Nord Satu Mare.

29 Mai 2013 - Satmareni la Targul International de Produse Organice "Ecogala"

Viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca, a participat la Targul International de Produse Organice "Ecogala", desfasurat in orasul infratit Rzeszow din Polonia.