Înapoi la listarea arhivei

19 Iunie 2013 - Toxiinfectiile de la Romantic, cauzate de bucatareasa. Sefa DSP demisioneaza

Autoritatile judetene au prezentat astazi intr-o conferinta de presa rezultatele analizelor probelor recoltate de la restaurantul Romantic in urma toxiinfectiei alimentare in masa cu repetitie.

19 Iunie 2013 - INTOXICATIE CU REPETITIE: O bucatareasa cu stafilococ auriu a bagat zeci de persoane in spital

Cele peste 70 de persoane care au ajuns la Spitalul Judetean din Satu Mare cu toxiinfectie alimentara, in doua seri la rand, dupa ce au petrecut la un local, s-au imbolnavit de la un stafilococ auriu

19 Iunie 2013 - O femeie a fost accidentata la iesirea din Satu Mare

O femeie de 60 de ani a fost ranita usor si trei autoturisme au fost avariate intr-un accident de circulatie petrecut marti, pe DN 19, la iesire din Satu Mare, spre Vetis.

19 Iunie 2013 - Aproximativ 50 detinuti de la Penitenciarul Satu Mare, recalificati profesional

Aproximativ 50 de detinuti de la Penitenciarul Satu Mare au obtinut certificate de calificare profesionala, in cadrul "Programului interregional integrat de calificare/recalificare profesionala a

19 Iunie 2013 - Traficanti de droguri si persoane incarcerati

Doi tineri de 25 si 27 de ani, condamnati pentru trafic de droguri si persoane, au fost incarcerati marti, 18 iunie, in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al I.P.J., fiind condamnati la pedepse

19 Iunie 2013 - Peste 19.000 de fire de tigari de contrabanda, confiscate de politisti

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor continua actiunile de combatere a contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana.

19 Iunie 2013 - Accident cu trei masini, la iesirea din Satu Mare. O femeie de 60 de ani a fost ranita usor

O femeie de 60 de ani a fost ranita usor si trei autoturisme au fost avariate intr-un accident de circulatie petrecut marti, pe DN 19, la iesire din Satu Mare, spre Vetis.

19 Iunie 2013 - Copil de 1 an si 2 luni, batut de propria mama

Mama, anchetata de politisti, dupa ce si-a batut copilul de 1 an si 2 luni.

19 Iunie 2013 - Kereskenyi Gabor: Se pregateste jefuirea patrimoniilor locale

Deputatul Kereskenyi Gabor a depus, marti, la Parlament o declaratie politica in care critica modul in care s-a adoptat modificarea Legii 215/2001 privind administratia publica locala.

19 Iunie 2013 - Satu Mare va deveni cea mai mare uzina Draxlmaier din Romania

Compania germana Draxlmaier va investi 25-30 de milioane de euro la Satu Mare, pentru fabricarea unor componente Mercedes-Benz, potrivit capital.ro.