Înapoi la listarea arhivei

14 August 2013 - CJ va incepe in curand reabilitarea Scolii nr. 13 de pe Botizului

O comisie alcatuita din specialisti din cadrul Primariei municipiului Satu Mare respectiv ai Consiliului Judetean (CJ) a participat azi, 14 august la finalizarea procesului de predare-primire a

14 August 2013 - Festivalul de la Oteloaia, la cea de-a 57-a editie

Festivalul Folclorului Codrenesc de la Oteloaia, cel mai vechi eveniment cultural organizat in judetul Satu Mare a ajuns in acest an la cea de-a 57-a editie. Duminica, 18 august, codrenii si nu numai

14 August 2013 - Pregatirile pentru Festivalul Vinului de la Beltiug, pe ultima suta de metri

Cei care doresc sa deguste vinurile cu ocazia Festivalului Viei si Vinului de la Beltiug trebuie sa-si cumpere la intrare un pahar special pentru care vor avea de platit 7 lei.

14 August 2013 - Accident cu o victima in Orasu Nou

Un barbat de 68 de ani a ajuns marti, 13 august cu leziuni grave la spital dupa ce masina pe care o conducea s-a tamponat cu un Mercedes angajat intr-o depasire neregulamentara.

14 August 2013 - FC Olimpia II - Somesul Oar 1-0

Amicalul dintre a doua echipa a Olimpiei si Somesul Oar s-a incheiat cu victoria formatiei satmarene, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Magdas in chiar primul minut.

14 August 2013 - O persoana a fost ranita grav intr-un accident pe DN 19

Marti, 13 august, ora 11 si 52 de minute, pe Drumul National 19, in localitatea Orasu Nou a avut loc un eveniment rutier. Un barbat a fost ranit grav.

14 August 2013 - Edilii din Satu Mare au taiat "in trecere" panglica pentru 10 cosuri de gunoi metalice. Primarul: "Vine un karatist si pe asta de plastic l-a facut tandari"

In lipsa banilor pentru investitii semnificative, edilii din Satu Mare au chemat presa locala la inceputul saptamanii pentru a prezenta opiniei publice 10 noi cosuri de gunoi.

14 August 2013 - Biletul de intrare la Strandul Satu Mare, majorat din nou

Biletul de intrare in Strandul Satu Mare a fost majorat din nou, cu doi lei, de catre firma Beny Alex, cea care a concesionat zona de agreement pe o perioada de 49 de ani.

14 August 2013 - O vanzatoare a oferit informatii importante despre potentialii criminali ai pastorului din Bistrita

Ultimele imagini cu pastorul din Bistrita si cu fiul sau in viata constituie parte esentiala in ancheta. Camerele au filmat masina lui Adrian Blaga trecand prin fata unui depozit de constructii.

14 August 2013 - Seceta in Calinesti Oas. 20% din pomicultura este afectata

Seceta din ultimele doua luni de zile a afectat culturile din Calinesti Oas.

14 August 2013 - "Happy End" si "Hagi Tudose" la Centrul Cultural "G.M.Zamfirescu"

Miercuri, de la ora 16.00 trupa de teatru de amatori "Artis" va prezenta spectacolul de pantomima "Happy End" urmat de spectacolul "Hagi Tudose" de Barbu Stefanescu Delavrancea.

14 August 2013 - Mircea Govor: "Am cerut Apaserv o mai buna colaborare cu primarii de orase si comune"

"Consideram ca patrimoniul municipiului Satu Mare este parte integranta a judetului Satu Mare, iar noi dorim doar sa il administram"

14 August 2013 - Pastorul penticostal gasit mort la Aciua avea o singura leziune la gat

Politistii satmareni continua cercetarile pentru a elucida imprejurarile in care pastrorul penticostal din Bistrita si fiul sau si-au pierdut viata.