Înapoi la listarea arhivei

04 Iunie 2014 - Directoarea Caritas Satu Mare Terezia Tunder Lochli s-a intalnit cu cancelarul german Angela Merkel

Spre deosebire de politicienii din Romania, Angela Merkel stie unde este Satu Mare

04 Iunie 2014 - Masina cautata de autoritatile italiene, descoperita la Satu Mare

Politistii de frontiera au desfasurat marti, o actiune pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate din strainatate.

04 Iunie 2014 - Incendiu la un atelier de tamplarie din Dorolt

Detasamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit marti la ora 20.09, cu doua autospeciale, in localitatea Dorolt, str. Principala, nr. 219, unde a izbucnit un incendiu la un atelier de tamplarie.

04 Iunie 2014 - Peste 4.000 pachete de tigari, descoperite in podeaua dubla a unui microbuz la Vama Halmeu. Soferul era ucrainean

In aceasta dimineata, in jurul orei 4.30, la Vama Halmeu s-a prezentat, pentru a intra in Romania, cetateanul ucrainean Vasyl S., in varsta de 30 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes Sprinter.

04 Iunie 2014 - Zonele de agrement, strandurile si piscinele din judet, la control!

Directia de Sanatate Publica verifica in aceasta perioada zonele naturale de imbaiere si zonele de agrement din judetul Satu Mare. Directoarea Dorina Dragos Guran afirma ca actiunile de control au

04 Iunie 2014 - Medic satmarean, amenintat de un barbat cu plangeri la politie, daca nu-i da 1.000 de euro. Barbatul a fost retinut

Barbatul din Tarna Mare a incercat sa castige cativa bani de pe medicul satmarean, dar nu prea a avut noroc.

04 Iunie 2014 - Satu Mare promovat printr-un Centru Judetean de Informare Turistica. Ce ofera turistilor

Turistii care doresc sa viziteze judetul Satu Mare au la dispozitie incepand de marti un Centru Judetean de Informare Turistica. Initiativa apartine Consiliului Judetean si are drept scop promovarea

04 Iunie 2014 - ZILELE JUDETULUI SATU MARE 2014. Andra si Alex Velea vor concerta la Zilele Judetului Satu Mare

Zilele Judetului Satu Mare vor avea loc in perioada 20 - 22 iunie, capetele de afis ale manifestarii find Andra, Alex Velea, Antonia si Edda.

04 Iunie 2014 - Muncitorii de la Electrolux au oprit spontan lucrul

Marti, 3 iunie 2014, in jurul orei 10, muncitorii de la firma Electrolux Satu Mare au incetat spontan lucrul, fapt confirmat de liderul de sindicat Sorin Faur.

04 Iunie 2014 - Bogdan Dascalu este campion national la floreta

Iar Benjamin Bodo a cucerit medalia de argint

04 Iunie 2014 - Fordul SM-06-XKS s-a facut praf in Rosiori, soferul a murit

Luni, in jurul orei 10,12 minute, in comuna Rosiori, la cativa pasi de iesirea catre Pomi, s-a produs un accident in care masina a fost facuta praf iar soferul a murit pe loc.