Înapoi la listarea arhivei

14 Februarie 2015 - Victorie pentru handbalistii satmareni in primul meci al returului Diviziei A. CSM Satu Mare - CS Universitatea Cluj 37-30 (17-14)

Partida jucata sambata, 14 februarie, in Sala "Ecaterina Both" a fost dominata clar de elevii lui Nicolae Istrate care, cel putin din prisma clasamentului, porneau cu sansa a doua.. In urma acestei

14 Februarie 2015 - A "gasit" sute de pachete de tigari pe marginea drumului

La controlul autoturismului, in portbagaj, au fost descoperite in bagajele personale mai multe cartuse cu tigari, fapt pentru care s-a luat masura conducerii barbatului impreuna cu masina cu tigari

14 Februarie 2015 - Esigari de contrabanda descoperite in masina unui satmarean (Foto)

Politistii de frontiera din Satu Mare au oprit in trafic, pe traseul Dorolt-Satu Mare, o masina marca Volkswagen condusa de catre Csaba T. de 44 de ani, domiciliat in judetul nostru.

14 Februarie 2015 - Handbal: CSM Satu Mare-CS Universitatea Cluj 37-30

Echipa antrenata de Nicolae Istrate a invins cu 37 la 30, CS Universitatea Cluj, in primul meci al returului Diviziei A, Seria B, la handbal masculin. Partida s-a jucat azi, 14 februarie, de la ora

14 Februarie 2015 - Unul din cei mai temuti generali SS era nascut in Ardeal

Artur Phleps

14 Februarie 2015 - Boace cu pasat si hribe din Tara Oasului. Reteta pe care o cunosc doar osencele

Tara Oasului nu se poate lauda cu foarte multe mancaruri traditionale gustoase, dar cele cateva renumite sunt unice in tara si au un gust inconfundabil. Cele mai apreciate sunt "boacele (sarmalele)

14 Februarie 2015 - DRAMA politistilor cu salarii mici. SACRIFICIUL facut de un agent, pentru o viata DECENTA: se afla in COMA!

Un politist din Satu Mare se afla de mai bine de o saptamana in coma indusa, dupa ce a suferit un grav accident de circulatie in Belgia.