Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.312 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Mos Nicolae, prezent la "O cana de fericire" (FOTO)

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:14

Casuta Rotaract s-a deschis in aceasta seara, in centrul municipiului Satu Mare, loc in care satmarenii pot face donatii si sunt serviti cu vin fiert, ceai, ciocolata calda si fursecuri in schimbul donatiilor lor. Banii stransi in urma proiectului vor fi folositi si in acest an la dotarea sectiei de Anestezie si Teraie Intensiva (ATI) a Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.
In ajun de Mos Nicolae, cei mici au avut parte de o seara extraordinara. Dupa ce au avut parte de cateva momente

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Stomatologii satmareni se mobilizeaza

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:14

Medicii stomatologi, tehnicienii dentari si asistentele medicale se mobilizeaza exemplar in vederea strangerii de fonduri cu care sa ajute familia barbatului de 31 de ani decedat in Spitalul Judetean.
"Deplangem trecerea in nefiinta, foarte prematur, a celui care a fost colegul nostru, tehnician dentar. Colegiul Medicilor Dentisti Satu Mare impreuna cu Ordinul Tehnicienilor Dentari Satu Mare sunt alaturi de familia indoliata si o sprijina intru totul.
Facem

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Mosul a venit si la copiii nevoiasi, le-a adus daruri si le-a spus o Poveste de Craciun

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:14

Radio Transilvania si Fundatia Maria alaturi de Teatrul de Nord Satu Mare, au organizat ieri, a XII-a editie a campaniei ,,Poveste de Craciun''.
Circa 400 de copii au luat parte in acest an la ,,Poveste de Craciun'', eveniment ce a avut loc ieri, de la ora 11.00 la Teatrul de Nord Satu Mare. Dintre acestia, 268 de copii sunt in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Satu Mare, 116 sunt beneficiari ai altor ONG-uri din oras iar 16 vin din partea Centrului Scolar

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Declaratiile tulburatoare ale unui preot satmarean despre Diktatul de la Viena din 1940

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:14

Localitatea Ianculesti, una dintre cele mai frumoase asezari romanesti de pe Frontiera de Vest a Romaniei, a fost desfiintata in anul 1940 de ocupantii fascisto-hortysti. In judetele Satu Mare, Salaj si Bihor s-au dezlantuit asupra romanilor si a evreilor orori greu de imaginat. In primele ore ale zilei de 5 septembrie 1940, taranii romani au fost macelariti, in special cei care traiau in localitatile Ianculesti, Marna, Scarisoara Noua, Horea, Lucaceni, Dacia, Paulean, Traian, Gelu, Baba Novac,

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

"Oala de sarmale a bunicii", expusa la Muzeul Judetean

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:14

Traditionala oala de sarmale poate fi privita dintr-o ipostaza diferita si inedita, la Muzeul Judetean Satu Mare. Salile muzeului gazduiesc, timp de trei luni, oale de sarmale traditionale din diferite regiuni ale Romaniei.
Pe parcursul lunilor decembrie, ianuarie si februarie, expozitia va fi insotita de mai multe evenimente care vor aduce in atentia satmarenilor gastronomia traditionala specifica judetului, retete inedite de sarmale apartinand diferitelor etnii, dar si din regiunile muzeelor

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Rezultatele concursului de poezie si desen de Ziua Nationala - Carei

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:14

Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, Directia de Cultura Carei in colaborare cu Biblioteca Municipala Carei a organizat traditionalul concurs de creatie poetica si desene pentru elevii din clasele V - X I I . Rezultatele concursului sunt urmatoarele:
Sectiunea poezie
Locul I : Vachter Hannelore , cls. a V - a , Scoala Gimnaziala Nr . 3 Carei , prof. coord. Bota Mihaela
Locul I : Hanci Bogdan , cls . a VIII - a , Scoala Gimnaziala N r . 3 Carei , prof. coord. Bota Mihaela
Locul II : Decean

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

NEPI va deschide anul viitor un mall la Satu Mare

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:13

Compania NEPI are in vedere deschiderea unui mall la Satu Mare in cursul anului viitor, potrivit estimarilor facute de dezvoltatorii imobiliari. Proiectul de la Satu Mare prevede ca va avea 18.000 mp, iar mall-ul va fi unul regional.
Mall de 18.000 mp
"Potrivit Colliers, pentru anul 2017, volumul de spatii comerciale livrat este estimat la 180.000 mp, in conditiile in care vor fi finalizate parcurile de retail: Shopping City Satu Mare (18.000 mp) si Prima Shops Oradea (10.000 mp), precum si

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Pregatiri ample pentru alegerile parlamentare de duminica

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:13

Pregatiri ample pentru alegerile parlamentare de duminicaPresedintii si loctiitorii sectiilor de votare pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie au participat, ieri, la o sesiune de instruire. Instruirea acestora a fost realizata de catre reprezentantii Institutiei Prefectului-Judetul Satu Mare, Biroului Electoral de Circumscriptie Nr. 32 Satu Mare, Autoritatii Electorale Permanente, Serviciului de Telecomunicatii Speciale.
Reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente spun ca se lucreza la un instructaj eficient, presedintii si loctiitorii

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Cupa 1 Decembrie creste in valoare de la an la an!

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:12

Cupa 1 Decembrie creste in valoare de la an la an!Una dintre cele mai vechi competitii de scrima din Satu Mare, Cupa 1 Decembrie la floreta, a ajuns in acest an la editia cu numarul 39! In 2016, Cupa 1 Decembrie la floreta pentru copii si sperante a avut loc de vineri si pana duminica, in perioada 2-4 decembrie, la Sala de Scrima "Alexandru Csipler" din Satu Mare.
Concursul s-a desfasurat la trei categorii de varsta, 9-10 ani, 11-12 ani si 13-14 ani, la feminin si masculin, doar la individual. Cupa 1 Decembrie la floreta pentru copii si

Sport / stiri Sport1 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Judo / CS Fusle Security, pe podium la Oradea

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:12

Judo / CS Fusle Security, pe podium la OradeaSambata la Oradea a avut loc turneul international de judo, Memorialul Busanu Valentin si Busanu Ionel.
A fost un turneu extrem de puternic cu peste 100 de judoka la start din Romania, Serbia si Ungaria.
Printre cele 10 cluburi din tara ce au participat la turneu s-a aflat si

Sport / stiri Sport0 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Box / Cupa Cauasului, o noua editie reusita

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 23:12

Sarbatoare in week end la Cauas. Inimosii oameni iubitori de sport din comuna au organizat a treia editie a Cupei Cauasului la box. Chiar daca au avut un buget redus, gazdele au oferit conditii deosebite iar competitia a fost una de un bun nivel tehnic .
Au ajuns 59 de pugilisti de la: Steaua, CSM Targoviste, Alex Box Botosani, Gym Mar Strong Oradea, Crisul Oradea, CSS Sighet, Arena Seini, "U" Cluj, CSM Cluj, Arena Cluj, Bordi Box Turda, CS Olimpia Cauas, Vointa Satu Mare. Turneul a cuprins 38

Sport / stiri Sport1 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Echipa ALDE Satu Mare: Avem solutii pentru majorarea pensiilor

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:12

Echipa ALDE Satu Mare intelege toate ratiunile dictate de deficite bugetare, de spatii fiscale, de conditionalitati de ordin economic, dar in primul rand obligatia noastra este sa intelegem viata pensionarilor. Iar ALDE are solutii pentru majorarea punctului de pensie!
O realitate dureroasa
La nivelul judetului exista peste 80.000 de pensionari, din care circa 20.000 sunt de invaliditate si 60.000 de limita de varsta cu vechime completa si incompleta. Alarmant este faptul ca judetul Satu Mare

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Editorial PNL: Sansa unui pas inainte. Sa continuam "revolutia tacuta"

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:12

Romania s-a asezat pe un drum bun, al unei schimbari linistite, facuta de oameni cumsecade, ca tine, si cu pregatire adevarata. Nu veti vedea artificii, nu veti auzi ministri laudandu-se la televizor, nu veti vedea scandal la ore de varf de dragul scandalului. Acea Romanie este in urma. Este una a politrucilor cu scandal si vrem sa o lasam acolo, in urma. In schimb, ne-am luptat sa punem pe demnitati publice oameni care fac treaba, nu politica, nu intrigi. Oameni curajosi care schimba sistemul,

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Iohannis: Sunt convins ca vom intensifica si aprofunda cooperarea politica si economica cu Austria

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:11

Iohannis: Sunt convins ca vom intensifica si aprofunda cooperarea politica si economica cu AustriaPresedintele Klaus Iohannis i-a transmis luni un mesaj de felicitare presedintelui federal ales al Austriei, Alexander Van der Bellen, in care se declara convins ca va fi aprofundata si intensificata cooperarea politica si economica intre cele doua tari.
"Romania si Austria sunt legate printr-o indelungata si apropiata relatie de prietenie, care are ca fundament parteneriatul in cadrul Uniunii Europene si o stransa cooperare economica. Plecand de la aceste premise, sunt convins ca vom putea

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Kovacs Istvan va arbitra Anderlecht-Saint Etienne!

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:10

Kovacs Istvan va arbitra Anderlecht-Saint Etienne!In aceasta saptamana se joaca ultimele meciuri din grupele Europa League, iar Romania va avea doi reprezentanti delegati de catre forul european.
Comisia Centrala a Arbitrilor a primit doua delegari pentru partidele de joi pentru Radu Petrescu din Bucuresti si pentru Istvan Kovacs din Carei. Daca Kovacs e obisnuit cu meciuri la nivel international in grupele Europa League, delegarea pe care a primit-o Petrescu este o premiera!
Arbitru international din 2012, Radu Petrescu este la primul duel

Sport / stiri Sport1 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Juniorul, pe trei la zona

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:10

Juniorul, pe trei la zonaCampioanele judetelor Bihor, Cluj, Bistrita-Nasaud, Maramures, Salaj si Satu Mare si au dat intalnire saptamana trecuta in sala Horia Demian din Cluj Napoca la faza de zona a Memorialului "Gheorghe Ola".
Competitia de minifotbal e rezervata copiilor nascuti in 2007 si mai mici .
Judetul Satu Mare a fost reprezentat de CS Juniorul, castigatoarea fazei locale. Echipa antrenata de Nelu Donca a avut o comportare meritorie reusind sa se claseze pe locul 3 dupa Luceafarul Cluj, castigatoarea

Sport / stiri Sport3 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Trei pe un loc de... presedinte

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:10

Ultima zi de depunere a dosarelor a adus si cei mai multi candidati la sediul AJF Satu Mare.
Pentru alegerile de pe 17 decembrie vom avea o batalie in trei pentru functia de presedinte, in vreme ce pentru cele doua posturi de vicepresedinte avem

Sport / stiri Sport6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Medalii la Cupa Mos Nicolae de la Miskolc

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:10

Medalii la Cupa Mos Nicolae de la MiskolcTinerii judoka de la CSM Satu Mare au participat sambata la Miskolc la turneul international Cupa XIXO Mos Nicolae. Aflat la editia a 5-a, turneul a adunat la start copii din Austria, Polonia, Romania, Slovacia, Ucraina si desigur Ungaria.
Profesorul antrenor Gergely Attila a participat cu cinci copii de la CSM Satu Mare.
Jeromos Almos (25 kg) la U8 a terminat pe primul loc reusind sa castige toate

Sport / stiri Sport0 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Olimpia - Mioveni la Digisport si Dolcesport

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:10

Olimpia - Mioveni la Digisport si DolcesportFRF a anuntat programul si televizarile etapei a 21-a din Liga a 2-a. Olimpia va juca acasa cu CS Mioveni, sambata de la ora 11 iar meciul va fi transmis de Digisport si Dolce sport.
Etapa a 21-a a Ligii 2, ultima programata in 2016:
9 decembrie, ora 11:00
Afumati - Luceafarul Oradea
10 decembrie, ora 11:00
Poli Timisoara - CSM Rm.

Sport / stiri Sport6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Steaua isi recapata prima pozitie in clasament

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:10

Steaua a revenit dupa doar 24 de ore pe primul loc in clasamentul din Liga 1 dupa victoria obtinuta pe teren propriu, duminica seara, scor 3-1 (1-1), contra celor de la Pandurii Tg.Jiu. Denis Man, surpriza lui Laurentiu Reghecampf din atacul Stelei, a creat faza primului gol dupa o recuperare in propria jumatate de teren. Tanarul atacant aradean a patruns cu balonul la picior si a pasat in dreapta pentru Enache, iar acesta l-a invins pe Stanca cu un sut plasat. Pandurii nu s-au lasat intimidati

Sport / stiri Sport1 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

"Maini curate in spitale"

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:59

"Maini curate in spitale"Ministerul Sanatatii a lansat, vineri, campania "Maini curate in spitale", care are ca scop informarea si constientizarea personalului medical, a pacientilor si a publicului despre cat de importanta este dezinfectia mainilor in prevenirea infectiilor nosocomiale. Mesajul-cheie al proiectului este "Dezinfecteaza-ti mainile, salvezi o viata!", in contextul in care studiile arata ca majoritatea infectiilor din spitale sunt cauzate de mainile murdare, a informat ministerul prin intermediul unui

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Politistii au dat peste 200 de amenzi, in minivacanta de 1 Decembrie

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:59

Politistii au dat peste 200 de amenzi, in minivacanta de 1 DecembrieIn minivacanta de 1 Decembrie, politistii satmareni au fost la datorie, astfel incat nu au fost inregistrate evenimente cu impact asupra sigurantei publice. Pentru siguranta cetatenilor, in minivacanta de 1 Decembrie, politistii au actionat suplimentar fata de dispozitivul zilnic, in tot judetul, in locurile unde au avut loc manifestari publice, in zonele cu aflux mare de public, precum si pe principalele artere rutiere, in vederea evitarii oricaror evenimente nedorite si pentru fluidizarea

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Au mutat Oasul in Alpii austrieci

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:59

Au mutat Oasul in Alpii austrieciLa mai bine de 700 de km de Negresti Oas, la intrarea in Alpi, in satul Modriach traieste o familie care nu si-a uitat originile. Este povestea milioanelor de romani imprastiati prin toata lumea. Familia Negrean adaposteste in fostul castel al vanatorilor din Modriach turistii doritori, dar si familii refugiate din calea razboiului din Irak sau Siria.
Mihai si Mihaela Negrean au luat calea strainatatii imediat dupa 1989
Mihai a plecat primul si timp de cateva luni de zile a stat in lagare de

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Sarbatoare pentru credinciosii din Piscari

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:59

Sarbatoare pentru credinciosii din PiscariCredinciosii din satul Piscari s-au aflat ieri in sarbatoare. Atat satenii, cat si fii ai satului, l-au sarbatorit ieri pe ocrotitorul acestei comunitati, Sfantul Ierarh Nicolae, care este si hramul bisericii din localitate.
Patronul spiritual al satului
Sarbatoarea comunitatii din Piscari a debutat la biserica, unde un sobor de preoti, printre care si preotul local, Danut Beretchi. au oficiat o frumoasa Liturghie.
Predica la Liturghie a fost rostita de Emanuil Rus, staretul Manastirii Bixad,

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Elevii si prescolarii se intorc luni la cursuri

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:59

Elevii si prescolarii se intorc luni la cursuriElevii, prescolarii si studentii se vor intoarce azi la cursuri dupa minivacanta prilejuita de sarbatorirea Sfantului Andrei si a Zilei Nationale a Romaniei. Potrivit prevederilor legale in vigoare, cursurile scolare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului scolar, pe

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Probleme serioase cu computerul tomograf de la Satu Mare

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:59

Probleme serioase cu computerul tomograf de la Satu MareComputerul Tomograf de la Spitalul Judetean are, potrivit afirmatiilor facute de mai multi medici satmareni, niste probleme serioase. Cadrele medicale spun, sub protectia anonimatului, ca tomograful Spitalului Judetean nu da rezultate bune, probabil nu este bine reglat, astfel incat unele diagnostice sunt puse gresit. Ei au spus ca nu de putine ori CT-ul nu a fost clar, astfel ca pacientii au apelat la un alt CT.
"Nu e bine reglat"
Potrivit medicilor satmareni, Computerul Tomograf de la

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Lectie de Liga Campionilor

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:12

Lectie de Liga CampionilorHandbalistii de la CSM Satu Mare au suferit duminica cea mai grea infrangere pe teren propriu din acest sezon. Campioana Dinamo Bucuresti a venit la Satu Mare si a predat o lectie de Liga Campionilor, trupa lui Eliodor Voica reusind sa se impuna cu 41-27.
CSM-ul a condus o singura data, 1-0 dupa care dinamovistii s-au distantat rapid la 2-4 in minutul 4 si 2-9 in minutul 11. De aici jocul a curs intr-o singura directie. Cu contraatacuri letale ale oaspetilor si cu mici momente de orgoliu ale

Sport / stiri Sport2 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Lupte greco-romane / Cupa Cetate, o noua editie de nota cinci stele!

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:12

Lupte greco-romane / Cupa Cetate, o noua editie de nota cinci stele!Cupa Cetate de la Ardud a adunat si in acest an peste 150 de sportivi la start.
Asa cum ne-au obisnuit cei din Ardud, organizarea a fost una ireprosabila iar concursul extrem de ridicat ca nivel de participare. Au urcat pe saltele cadeti si juniori de lot national, medaliati la Mondiale si Europene.
N-au lipsit invitatii de peste hotare de la cluburi cu care CS Cetate Ardud are o buna colaborare.
"Anul acesta am preferat sa mergem pe categorii dedicate juniorilor si cadetilor. Chiar daca

Sport / stiri Sport6 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Tensiune, spectacol, prelungiri, VICTORIE!!!

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 23:12

Tensiune, spectacol, prelungiri, VICTORIE!!!E clar pentru toata lumea ca in acest sezon baschetbalistele de la CSM par a fi mana-n mana cu producatorii de medicamente gen aspacardin. Fiecare meci e trait la intensitate maxima, spectacolul e garantat iar invingatoarea cunoascuta abia in ultima secunda.
Fetele lui Araujo au invins, sambata, Olimpia Brasov cu 73-71 dupa un meci in care iar, pentru a patra oara in acest sezon , s-a ajuns in prelungiri.
CSM-ul a inceput bine si a avut 20-9 dupa 10 minute. Se parea ca Orosz & co vor sti sa

Sport / stiri Sport4 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]

Barbat disparut din spital

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 19:11

Barbat disparut din spitalVineri, 2 decembrie, Inspectoratul de Politie al judetului Sibiu a fost sesizat despre disparitia in cursul diminetii aceleiasi zile, a unui barbat internat in Centrul Medical de Recuperare si Ingrijire Paleativa Laslea (judetul Sibiu). Este vorba despre Emilian Preda in varsta de 71 de ani, domiciliat in judetul Valcea. Disparitia acestuia a fost sesizata in data de 2 decembrie, in jurul orei 09.30, de catre personalul medical al centrului. Se pare ca barbatul a fost vazut ultima data in

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Gazeta de Nord Vest ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Vama Halmeu a fost inchisa!
Vama Halmeu a fost inchisa in ceasta dimineata. Politia de Frontiera informeaza ca ucrainenii au ...
Dezvaluirea unui medic: Tomograful din spital nu e bun, da rezultate gresite
Un medic din Satu Mare a facut pentru ProtalSM, sub protectia anonimatului, o dezvaluire foarte ...
Mallul NEPI Satu Mare se deschide in 2017. Anuntul dezvoltatorilor imobiliari
Mallul NEPI va fi deschis la Satu Mare in anul 2017. Cel putin aceasta este estimarea ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor