Bitdefender: "Am mutat productia echipamentului Bitdefender Box din China in Satu Mare desi costurile sunt cu 7% mai mari"

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 09:21
41 citiri
CEO-ul producatorului de solutii de securitate IT Bitdefender, Florin Talpes, spune ca, compania si-a mutat productia din China in Satu Mare, cu toate ca in Romania costurile sunt cu 7% mai mari decat in tara asiatica. Bitdefender BOX este produs de subsidiara din Satu Mare a multinationalei germane ZES Zollner Electronic.

In prezent se produc 1.000 de echipamente Bitdefender Box pe saptamana, capacitatea maxima de productie fiind de peste 3.000 de unitati. Echipamentul va fi lansat in aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.