Campioana Olimpica la spada, Simona Pop, a primit titlul de "Cetatean de Onoare". "Am mers cu trenul pana la Bucuresti si de 25 de ori pe an"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 August 2016, ora 13:21
32 citiri
Simona Pop a fost cuprinsa de emotii la festivitatea de inmanare a titlului de "Cetatean de Onoare". Aceasta a afirmat ca dupa Cupa Romaniei din toamna doreste sa se retraga pentru a da nastere unui copil. Spadasina Simona Pop, medaliata cu aur cu echipa de spada a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio a fost premiata in mod oficial de catre conducerea municipiului Satu Mare pentru performanta pe care a reusit-o in sport. In sala de scrima Alexandru Csipler, locul in care Simona a crescut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.