Cat de periculoase pot deveni pneurile de iarna "uitate" de proprietari pe masini si peste vara. "Sunt concepute sa reziste la temperaturi foarte scazute"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Iunie 2017, ora 06:04
48 citiri
Cauciucurile de iarna lasate vara pe masina sunt cauza principala a exploziilor care au loc pe autostrazi, unul dintre factorii principali care cauzeaza accidente rutiere. Comoditatea, lipsa resursei financiare si necunostinta de cauza fac ca multi soferi sa nu treaca pe la un service auto sau vulcanizare odata cu schimbarea sezonului, care aduce cu sine si schimbarea cauciucurilor.

Daca exista o lege care reglementeaza tipul de cauciuc folosit pe masina iarna, pentru perioada verii nu exista ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.