Cat de scumpa este pasiunea pentru porumbei. Tanar columbofil din Satu Mare: "De cand m-am apucat, am investit o suma din sase cifre in euro"

Sursa: Adevarul
Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 13:14
130 citiri
Adrian Marculescu creste porumbei de 11 ani, iar de 9 ani participa la concursuri. Investeste timp si bani in pasari, sumele care se mentioneaza in acest domeniu fiind ametitoare. Columbofilia este o pasiune care leaga multi satmareni, comunitatea acestora numarand cateva sute de persoane in judetul Satu Mare, din care cateva zeci au dus aceasta pasiune la un nivel profesionist, respectiv concursuri si sume mari investite in porumbeii pe care ii cresc. Adrian Marculescu este un tana de 27 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.