Ce face saracia din om. O gravida din Satu Mare si-a scos pruncul la vanzare pe Internet. "O prietena buna de-a mea s-a imbogatit din asta"

Sursa: Adevarul
Vineri, 04 Iulie 2014, ora 00:37
101 citiri
O gravida care a ajuns la concluzia ca nu poate sa mai creasca un copil, avand deja unul acasa, s-a gandit sa transforme totul intr-o afacere, asa ca a incercat sa-si vanda copilul nenascut pe internet.

Anuntul a atras repede mai multi amatori, printre care si o echipa de jurnalisti sub acoperire, de la ziarul voceatransilvaniei.ro.
Femeia in varsta de 24 de ani e insarcinata si mai are cateva saptamani pana la nastere. Pentru ca are nevoie de bani, a decis sa-si vanda pruncul din pantece. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.