Ciupercile otravitoare, marele pericol al toamnei: "Poti sa fii chiar micolog sau botanist si sa nu-ti dai seama ce cumperi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 06:11
54 citiri
In Romania activitatea de recoltare si valorificarea a speciilor de plante salbatice este reglementat prin ordinul 410 din 2008 si nu este una simplista. Conform acestuia si a legii de protectia mediului, ciupercile nu pot fi culese decat de catre persoane fizice sau juridice care sunt autorizate de catre Agentia de Protectia Mediului.
Pentru ca aceasta autorizatie sa fie primita este nevoie ca inainte sa se efectueze o serie de studii de evaluare a speciilor existente in zona de recoltare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.