Coada pentru lapte gratis la Satu Mare. Ce i-a determinat pe fermieri sa-si cedeze marfa fara bani: "Am ajuns sa-l vindem pe nimic, oricum"

Sursa: Adevarul
Vineri, 05 August 2016, ora 15:36
35 citiri
Peste 50 de fermieri din judetul Satu Mare au protestat vineri, 5 august, nemultumiti ca primesc cu mare intarziere subventiile pentru cresterea animalelor. Reprezentantii mai multor asociatii de fermieri din judetul Satu Mare spun ca le-a ajuns cutitul la os si ca si-au pierdut rabdarea in asteptarea platii subventiilor de la APIA pentru activitatea agricola pe care o desfasoara.

In acest an, subventiile au intarziat aproximativ cinci luni, iar acum putin timp, cand au inceput sa intre in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.