Cum arata turismul in Paris la mai bine de un an de la atentate: "Inca mai gasesti militari cu mitraliera in mana, pentru siguranta calatorilor"

Sursa: Adevarul
Duminica, 19 Februarie 2017, ora 04:14
35 citiri
In prima perioada dupa atentatele de la Paris, orasul era pur si simplu exclus din lista destinatiilor turistice. La un an dupa atentate, lucrurile incep sa reintre in normal din acest punct de vedere, destinatia recapatandu-si gloria. Pana acum un an Parisul era o destinatie foarte solicitata, una dintre cele mai cautate destinatii pentru cei care isi doreau un city break. In Paris poti combina vizitele la numeroasele obiective turistice cu shoppingul, iar pentru cei mici exista Disneyland, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.