Detinut roman care a visat sa se transfere la o puscarie in Marea Britanie: "In Anglia penitenciarul semideschis era cu totul altfel"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 17:07
51 citiri
Razvan Florean (39 de ani) a avut de executat o pedeapsa de 3 ani pentru o violare de domiciliu. Desi si-a exprimat intentia de a ispasi pedeapsa in Anglia, statul roman a insistat extradarea lui. Florea Razvan are 39 de ani si este unul dintre cei care a cunoscut sistemul puscariilor din interior. A fost eliberat in urma cu doua saptamani, iar in cele cateva zile in care a mai stat in Romania a acceptat sa vorbeasca despre lumea de dincolo de gratii si despre cat de suprapopulate sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.