Dirijorul care a uimit zeci de mii de straini in 40 de ani de cariera: "Le-am spus: *Acestia sunt romanii, nu cei despre care cititi in ziarele voastre*"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Februarie 2018, ora 13:26
33 citiri
Profesorul satmarean Ioan Petrovici a avut sub bagheta, de cand a terminat liceul si pana la pensionare, peste 450 de coristi, pe care i-a purtat prin lume spre celebritate. Pixul de profesor si bagheta de dirijor i-au lipsit din mana rareori maestrului Ioan Petcov in ultimii 40 de ani. Acum povesteste cu lacrimi in ochi despre aplauzele pe care corurile pe care le-a condus le-au primit in toate orasele europene in care a concertat. Nu i-a fost frica niciodata sa incerce, stiind ca daca nu va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.