Fata din Satu Mare care a vazut toata lumea. Viata de voluntar din India pana in Columbia: "Mi-am dat seama ca noi, romanii, suntem mult mai reci"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Octombrie 2015, ora 11:59
69 citiri
Cu un ghiozdan in spate si cu zambetul pe buze, asa incepe Carmen Gatina orice calatorie. Si nu au fost putine. La cei 27 de ani impliniti, tanara s-a implicat in numeroase activitati si proiecte care au transformat-o in ceea ce este azi: un voluntar dedicat, dispus sa plece in celalalt colt al lumii pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Punctele ei sensibile sunt copiii si animalele.
In ultimii ani a fost in mai multe tari, intai ca turist, insa asta nu a multumit-o, pentru ca nu a reusit sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.